New

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ivana-new
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 3:42 pm

New

Post od Ivana-new »

Nova sam ovde. Lecena sam od raka grlica materice u periodu od 23.12.2008.-30.01.2009. Interesuje me da li se ovde samo pacijenti koji razmenjuju svoja iskustva ili ima ljudi koji su medicinski potkovani i mogu dati neki konkretan odgovor. Sajt sam nasla preko googla.
anaivana1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 10:43 am

Post od anaivana1 »

Ivana new,
i ja sam ovde nova. Ukljucila sam se kada sam pretrazivala sva moguca saznanja o terapijama svetloscu koje predlozene mom tati kada mu HT nije zaustavila progresiju metastaza, nazalost.
Koliko sam primetila, ovde na forumu se svi ukljucuju, bez obzira na struku, tj. ovde aktivno ucestvuju i lekari i pacijenti i porodice pacijanata, a verujem i da ima ljudi koji zloupotrebljavaju forum i koriste ga za reklame, pa je moj savet da dobro isfiltrirate sve informacije koje ovde dobijete.
Sa postovanjem, i ZDRAVO Vam zelim
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Post od jekalina »

Da,da,ima ovde raznih ljudi...Ima i laznih lekara,rekla bih,pa s'toga sve shto prochitash morash i naknadno da proverish...PoZdrav! :)
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Severus vam je doktor rekao bi da se on najvise razume u onkoligiju.
Testosterone man
sanjche
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 10:16 pm

Post od sanjche »

Da, trebalo bi da čuješ doktora Severusa (manje više rastura onkologiju), a svrate i drugi lekari.
Odgovori