trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 3:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
trudnoca
prva mi je trudnoca trudna sam vec sedam mjeseci i uzivam u trudnoci ali me brine sto sam A krvna grupa a Rh negativan (suprud A Rh+) citala sam da trudnice sa Rh- trebaju primiti injekciju poslije poroda ali meni kaze moj ginekolog da nema potrebe jer mi je prva trudnoca DA LI DA TRAZIM DRUGO MISLJENJE
Vise mi se cini da se vas dvoje niste razumeli tj. da ti njega nisi razumela. U prvoj trudnoci ako si A rh - normalno nemas nikakvih problema ali u roku od 72h posle porodjaja treba da primis rogam OBAVEZNO.
To je nesto sto se daje cak i kada se rade abortusi kod zena koje su rh- kao preventiva za neku narednu trudnocu.Proveri jos jednom to sa svojim gin jer mi je malo nelogicno da jedan gin tako nesto kaze pa se sve nesto nadam da ga nisi razumela ako ne onda trazi misljenje drugog lekara.
To je nesto sto se daje cak i kada se rade abortusi kod zena koje su rh- kao preventiva za neku narednu trudnocu.Proveri jos jednom to sa svojim gin jer mi je malo nelogicno da jedan gin tako nesto kaze pa se sve nesto nadam da ga nisi razumela ako ne onda trazi misljenje drugog lekara.
I ako ne primi rogam ostace hvala bogu u drugom stanju, nije tu problem ostajanje u drugom stanju nego odrzavanje trudnoce. Cak i u toj situaciji postoje resenja i u mnogim slucajevima je sve bilo ok samo zasto komplikovati i stvarati sebi probleme kada sve moze da resi jedna boca.
Obavezno insistiraj na tome.
Srecno.
Obavezno insistiraj na tome.
Srecno.
trudnoca
Porodila sam se u junu i beba mi je nakon tri dana umrla.Silno sam je zelela a sada sam jako ocajna i zelim da zatrudnim sto pre!Porodaj je bio vaginalan i sivena sam,posle kog vremena bih smela ostati u drugom stanju?Znam da mora proci 6 ned.,dal je preporucljivo posle toga?
Tih 6 nedelja mora proci da bi ponovo imala odnose ,a za novu trudnocu sigurno moras jos pricekati. Mada, ja poznajem zzenu koja je ostala trudna valjda prvi put kad je imala odnose nakon porodjaja, i nista joj nije falilo, medjutim, kako si ti bila izlozena velikom stresu, mozda je ipak pametnije da malo sacekas.