hitno pomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dusanrad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 1:16 pm

hitno pomoc

Post od dusanrad »

Pre nekoliko dana, javio mi se svrab pri korenu penisa kao i na vrhu glavica. Kada povratim kozicu na glavicu a i na kozici ima nekoliko sitnih bubuljica. Imao sam odnos bez zastite. Zanima me gde se ide na pregled (da li se ide na opstu praksu ili...), sta bi ovo moglo da bude?
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Post od jekalina »

Ne znam shta je,ali prvo idesh kod svog lekara opshte prakse da ti da uput za urologa :)
dusanrad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 1:16 pm

Post od dusanrad »

da li se sigurno ide kod urologa, i da li je potrebno lekaru opste prakse da objasnjavam problem??
mladmomak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2008 12:20 am

Post od mladmomak »

Moj ti je savet ako si u mogucnosti da odes odma kod urologa, privatno, i da tako resis problem. Brze je i ja imam vise poverenja u takvo lecenje. Malo se vise plati ali za zdravlje ne treba stedeti. Pozdrav
kleopatrin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm

Post od kleopatrin »

E bas na takvom stavu privatnici obrcu lovu,aniko ti ne garantuje d aces biti bolje i savesnijeelcen, vec je evca sansa da ce ti traziti da zbog neke navodne kontrole ,analiza,kojecega,dodjes ponovo,da bi ti naplatio.

Odes decko kod svog lekara po uput,s tim kod urologa,a moguce jelako dai dr opste prakse moze da resi tvoj problem.
Trebas imati poverenjau lekara opste prakse i u svakog drugog,er oni su tu d a pomognu.lekarima je svaki deo tela deo anatomskeceline i ne prave tabu oko toga,nemas se razloga stideti.
Odgovori