hitno pomoc
hitno pomoc
Pre nekoliko dana, javio mi se svrab pri korenu penisa kao i na vrhu glavica. Kada povratim kozicu na glavicu a i na kozici ima nekoliko sitnih bubuljica. Imao sam odnos bez zastite. Zanima me gde se ide na pregled (da li se ide na opstu praksu ili...), sta bi ovo moglo da bude?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm
E bas na takvom stavu privatnici obrcu lovu,aniko ti ne garantuje d aces biti bolje i savesnijeelcen, vec je evca sansa da ce ti traziti da zbog neke navodne kontrole ,analiza,kojecega,dodjes ponovo,da bi ti naplatio.
Odes decko kod svog lekara po uput,s tim kod urologa,a moguce jelako dai dr opste prakse moze da resi tvoj problem.
Trebas imati poverenjau lekara opste prakse i u svakog drugog,er oni su tu d a pomognu.lekarima je svaki deo tela deo anatomskeceline i ne prave tabu oko toga,nemas se razloga stideti.
Odes decko kod svog lekara po uput,s tim kod urologa,a moguce jelako dai dr opste prakse moze da resi tvoj problem.
Trebas imati poverenjau lekara opste prakse i u svakog drugog,er oni su tu d a pomognu.lekarima je svaki deo tela deo anatomskeceline i ne prave tabu oko toga,nemas se razloga stideti.