Problem u sexu!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Problem u sexu!
Imam jedan problem. Dok imam odnos sa svojim deckom mene strasno pece i boli. Ranije je to bilo znatno redje, a u poslednjih mesec dana bol se veoma povecao. Inace imam 18 god. On mi je prvi sa kojim sam spavala i to je bilo pre 7 meseci. Plasim se da odem kod ginekologa, a isto tako i da nemam neku infekciju ili nesto slicno. Sta da radim?
Mislim da treba ipak da odes kod ginekologa. Ako ti je lakse, mozda da das urin na lab. analizu mozda samo imas jaku urinarnu infekciju.
Pre ili kasnije moraces da ides na redovne sistematske preglede kod ginekologa na 6 meseci.
Mislim da je vreme da probijes led, odaberes lekara i krenes na privikavanje.
Jeste malo
, ali naviknes se.
Pre ili kasnije moraces da ides na redovne sistematske preglede kod ginekologa na 6 meseci.
Mislim da je vreme da probijes led, odaberes lekara i krenes na privikavanje.
Jeste malo

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
obavezno kod ginekologa.
ja svoje pacijente savjetujem da prije ulaska u seksualnu vezu sa novim partnerom, treba da se oboje podvrgnu testiranju na HIV, sifilis, gonoreju, trihomonas, HSV, Chlamydia-u. Dvije godine dana nakon pocetka seksualnog zivota potrebno je da imate i papa nalaz.
Ako ste u stabilnoj vezi, i imate partnera koji mari za vas, to nece biti problem.
A ako niste u stabilnoj vezi, odnosno to je tek pocetak seksualnog zivota, onda treba da se SAMI CUVATE OD OBOLJENJA, OD KOJIH NEKA MOGU DA VAM UGROZE ZIVOT I MOGUCNOST OSTAJANJA U DRUGOM STANJU ZA CIJELI ZIVOT. Od toga treba da Vas bude strah a ne od ginekologa.
Srecno.
ja svoje pacijente savjetujem da prije ulaska u seksualnu vezu sa novim partnerom, treba da se oboje podvrgnu testiranju na HIV, sifilis, gonoreju, trihomonas, HSV, Chlamydia-u. Dvije godine dana nakon pocetka seksualnog zivota potrebno je da imate i papa nalaz.
Ako ste u stabilnoj vezi, i imate partnera koji mari za vas, to nece biti problem.
A ako niste u stabilnoj vezi, odnosno to je tek pocetak seksualnog zivota, onda treba da se SAMI CUVATE OD OBOLJENJA, OD KOJIH NEKA MOGU DA VAM UGROZE ZIVOT I MOGUCNOST OSTAJANJA U DRUGOM STANJU ZA CIJELI ZIVOT. Od toga treba da Vas bude strah a ne od ginekologa.
Srecno.