Unutrasnje Zracenje
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 1:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Unutrasnje Zracenje
Molio bih nekoga ko se razume,ko zna ili je prosao kroz to iskustvo Unutrasnjeg zracenja pri dijagnoz Carcinom glica materice.A evo zasto to pita.Moja Majka je imala tu dijagnozu i receno je da je nemoguca Operacija i da u obzir dolazi samo Radikalna Zracna terpija.N ajedvite jade smo nekako upseli da se domognemo Kragujevca i da zakazemo terapiju.Nakon sprovedenih 23 zracnih spoljasnjih terpaija,receno nam je da slede i Unutarsnje(pet terpaija).Receno nam je da se to ceka/jer toga nema u Kragujevcu.U tom cekanju a zavrsena je spoljasnja terpija 18.12.2008.god proslo je 3 meseca oko 20.Marta ove godine,Doktor u Kg mi je rekao-Vodite je u Kladovo?I sta je bilo sta mislite Moja draga i voljena Majka je preminula 22.Maja 2009.god U Kladovu nam je receno ucinicemo sta mozemo,ali je da je to trebalo pre uraditi(te terpaije unutrasnjeg zracenja)Da li neko zna sta je tu istina
Sanjche,zar nisi ti rekla da samo zrachenjem chovek moze da se izlechi i da su lekari ti koji leche?!
Menjamo mishljenja,a?
Pazi,koliko je to greshka lekara,toliko i nije...Takva nam je drzava!Ali ne bih o tome...Mnogo mi je zao zbog tvoje mame,iskreno...
I meni je mama umrla od raka grlica materice i isto nije mogla na operaciju vec samo na zrachenja.Greshka lekara u sluchaju moje mame bila je u tome shto je ona redovno ishla kod lekara,ali oni nisu bolest otkrili na vreme,pa eto,pokushavam ovde ljudima da pomognem tako shto zelim da im kazem da probaju malo i sa alternaivom i zdravijim zivotom.Jer,ponovicu,moja mama je zivela sa rakom 5 godina,a da smo slushali samo lekare,zavrshila bi verovatno mnogo ranije,kao tvoja mama... Tuzno je to...
Menjamo mishljenja,a?
Pazi,koliko je to greshka lekara,toliko i nije...Takva nam je drzava!Ali ne bih o tome...Mnogo mi je zao zbog tvoje mame,iskreno...
I meni je mama umrla od raka grlica materice i isto nije mogla na operaciju vec samo na zrachenja.Greshka lekara u sluchaju moje mame bila je u tome shto je ona redovno ishla kod lekara,ali oni nisu bolest otkrili na vreme,pa eto,pokushavam ovde ljudima da pomognem tako shto zelim da im kazem da probaju malo i sa alternaivom i zdravijim zivotom.Jer,ponovicu,moja mama je zivela sa rakom 5 godina,a da smo slushali samo lekare,zavrshila bi verovatno mnogo ranije,kao tvoja mama... Tuzno je to...