Pozdrav svima.Zao mi je sto se susrecemo ovde.
Moja majka ima primarni tumor dojke sa metastaama na plucima i promenama na jetri.
U plucima ima tecnost,punu malignih celija.Jako kaslje.U zadnje dane je bole i kosti.Plasimo se da se ne siri bolest.
Ide na hemo terapiju,konkretnije prima Taxol.Prima nedeljno,uzastopno 3 nedelje(ova terapija moze i jednom u 21 dan,zavisi kako lekari odluce).Pocela je prosle nendelje.
Molim vas da pisete sva iskustva.Koju terapiju primaju vasi,kako podnose,sta piju za imunitet..
Protiv mucnine ONDASIN je najbolji,to kazu na Onkoloskom.Tamo i daju te tablete pred samu terapiju.U apoteci je oko 4 000 din,ali na recept je oko 50 din.Nabavite ga pre samog dana terapije.
Mama pije i Ekomer,za imunitet.
Kazu da je dobro za imunitet piti i smesu koja se pravi na sledeci nacin: 1kg cvekle,1 kg sargarepe,1 kg limuna,1 kg meda.Iscediti sok iz cvekle,sargarepe i limuna i pomesati sa medom.To piti u toku dana..onako koliko mogu.Moja mama popije jedno dve soljice od kafe...
Molim vas koji imate iskustva sa raishi da napisete malo vise.
Puno zdravlja svima.Pozdrav
Metastaze dojke, pluca...
"Cao Ivana, da li znas mozda gde ima da se kupi sveza Reisi gljiva? Hvala ti unapred. Em je jeftinije a em imam vise poverenja da je to to, ne verujem mnogo ovim farmaceutima.
"
Videla sam Reishi gljivu u prodavnici zdrave hrane "Efedra",ulica Prvomajska,kod Trznog centra,na pocetku ulice,preko puta Maxija...Zemun.(Prolaze autobusi 15,18,81,78 ).Ne znam kako to ide,sveza ili susena..Uglavnom ima tamo.

Videla sam Reishi gljivu u prodavnici zdrave hrane "Efedra",ulica Prvomajska,kod Trznog centra,na pocetku ulice,preko puta Maxija...Zemun.(Prolaze autobusi 15,18,81,78 ).Ne znam kako to ide,sveza ili susena..Uglavnom ima tamo.