Molim Vas da mi neko stručno odgovori..
U petak sam počela da koristim Orvagil, s tim da sam u subotu zaboravila da je stavim.
Sačekala sam noć , tj. nedelju uveče za sledeću.
Propisana mi je terapija od 7 vagitorija.
Moje pitanje je sledeće: Da li da računam da mi je u petak bila prva, bez obzira što je sledeći dan nisam koristila, ili da prvu računam od nedelje? pa bi to bilo ukupno 8
Unapred zahvalna na odgovoru!!!
Promašena vagitorija, šta raditi?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Nadam se da trudna nisam...
Jer tegobe zbog kojih mi je prepisan Orvagil ne jenjavaju, ;čak se pogoršavaju, jer nije rađen bris već mi je to ginekolog samo na osnovu pregleda dao (jer on radi već 20god,pa da ne čekam rezultate 10 dana?!) doduše i ultrazvuk je radjen.
Na početku sekret je bio rozikast, vodenast i neprijatnog mirisa, a sada je braon, osećam peckanje i svrab kao i bolove u donjem delu stomaka.
Ne znam da li je to normalno pri lečenju nečega što ni ne znam šta je..
u utorak idem na kontrolu i radiće mi bris i papu jer nije hteo tada, već kao prvo da saniramo ovo..
hvala Vam u svakom slučaju na odgovoru

Jer tegobe zbog kojih mi je prepisan Orvagil ne jenjavaju, ;čak se pogoršavaju, jer nije rađen bris već mi je to ginekolog samo na osnovu pregleda dao (jer on radi već 20god,pa da ne čekam rezultate 10 dana?!) doduše i ultrazvuk je radjen.
Na početku sekret je bio rozikast, vodenast i neprijatnog mirisa, a sada je braon, osećam peckanje i svrab kao i bolove u donjem delu stomaka.
Ne znam da li je to normalno pri lečenju nečega što ni ne znam šta je..
u utorak idem na kontrolu i radiće mi bris i papu jer nije hteo tada, već kao prvo da saniramo ovo..
hvala Vam u svakom slučaju na odgovoru