zanime me da li zena u toku menstruacije moze ostati trudna?!
i drugo pitanje,imala sam odnos u toku drugog dana menstruacije,u mene je svrsio i sutradan kao da mi je menstruacija prestala?! zasto je to tako?
zanima me
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Teoretski je moguce. Recimo ja imam 8-9 dana ovulaciju tako da vec od 4-tog dana (a meca mi traja 7)racunam da su nebezbedni dani. Ali i kod mene ovulacija oscilira pa je nekada 11-tog a nekad cak i 13-tog dana, tako da nije svaki mesec isti.
U udzbenicima ces naci da se ovulacija desava izmedju 14-16 dana. Ukoliko znas kada ti je ovulacija...eto ti i odgovora na ovo pitanje
U udzbenicima ces naci da se ovulacija desava izmedju 14-16 dana. Ukoliko znas kada ti je ovulacija...eto ti i odgovora na ovo pitanje
help
Interesuje me da li je moguc ostanak u drugom stanju ukoliko nije doslo do penatracije spolnog uda u vaginu,znaci bez sexualnog cina,samo igra prstima,ali se on citavo vrijeme nalazio blizu vanjskog dijela mog soplnog organa?? Moram naglasit da je doslo do istjecanja malo (par kapi) providne tekucine iz spolnog uda,al ne u vaginu i nije doslo do orgazma niti do svrsavanja sa njegove strane.Zadnju menstruaciju sam dobila 17.6 a trajala je do 22.6,ovo se desilo sinoc.I moram naglasiti da nikad nisam imala spolne odnose,i sad me brine da li je moglo nesto te tekucine da dospije do rodnice. Zna li neko odgovor ??