zanima me

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pufnica23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 11:05 am

zanima me

Post od pufnica23 »

zanime me da li zena u toku menstruacije moze ostati trudna?!

i drugo pitanje,imala sam odnos u toku drugog dana menstruacije,u mene je svrsio i sutradan kao da mi je menstruacija prestala?! zasto je to tako?
pufnica23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 11:05 am

Post od pufnica23 »

zar niko nema odgovor na postavljeno pitanje?
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Teoretski, moguce je. Ako imas krace cikluse, tada je i ovulacija ranije, a spermatozoidi mogu da prezive nekoliko dana i kasnije oplode jajnu celiju.
Sto se drugog dela pitanja tice, mislim da smanjenje obima krvarenja nije povezano sa tom nekom hipotetickom trudnocom, niti sa odnosom.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Teoretski je moguce. Recimo ja imam 8-9 dana ovulaciju tako da vec od 4-tog dana (a meca mi traja 7)racunam da su nebezbedni dani. Ali i kod mene ovulacija oscilira pa je nekada 11-tog a nekad cak i 13-tog dana, tako da nije svaki mesec isti.
U udzbenicima ces naci da se ovulacija desava izmedju 14-16 dana. Ukoliko znas kada ti je ovulacija...eto ti i odgovora na ovo pitanje
Sabinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 27, 2009 2:58 pm

help

Post od Sabinaaa »

Interesuje me da li je moguc ostanak u drugom stanju ukoliko nije doslo do penatracije spolnog uda u vaginu,znaci bez sexualnog cina,samo igra prstima,ali se on citavo vrijeme nalazio blizu vanjskog dijela mog soplnog organa?? Moram naglasit da je doslo do istjecanja malo (par kapi) providne tekucine iz spolnog uda,al ne u vaginu i nije doslo do orgazma niti do svrsavanja sa njegove strane.Zadnju menstruaciju sam dobila 17.6 a trajala je do 22.6,ovo se desilo sinoc.I moram naglasiti da nikad nisam imala spolne odnose,i sad me brine da li je moglo nesto te tekucine da dospije do rodnice. Zna li neko odgovor ??
Odgovori