Pre svega dobar dan forumu i svim urednicima, a i clanovima.
Malo me je strah i neznam sta da radim.
Moje pitanje je sledece.
Imao sam odnos sa devojkom koristli smo kondom i sve, ali pitali smo se cisto da probamo bez kondoma, i probali smo, i to samo 3-4puta udje i to je to, plasim se malo jer joj je 27dan jos nije dobila a obicno dobija 28 dana. Ja znam da nisam ejakulirao u nju niti ovako posle, nista bukvalno se nije desilo da je izaslo iz mog penisa.
Sta da radim ako ne dobije i ako joj kasni ? ako se obratimo ginekologu kako moze da nam pomogne da mi devojka ne ostane trudna ?
Puno hvala!!!!
Pitanje za Ginekologa! (valjda)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 12:08 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja bih sačekala još koji dan, najviše 7 dana, i onda otišla kod ginekologa. Ne znam zašto ljudi toliko čekaju i pitaju se, nisu ginekolozi babaroge, a kada se neko već bavi seksom bez zaštite onda treba da prihvati da postoji mnogo veći rizik i šansa za oplodnju.
Proverite, pa ćete onda biti mirni (valjda). Srećno!
Proverite, pa ćete onda biti mirni (valjda). Srećno!
Србија је вечна док су јој деца верна!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Odgovor si dobio u prvom postu.
Ako je proshlo 7 dana od neozbiljnog i nepazljivog odnosa neka ode na pregled kod ginekologa, ako je uopshte ona uplashena oko svega ovoga, chini mi se da je tebi veca frka. Ili bar neka uradi kucni test na trudnocu.
Al shto bi rekli posle ....nja nema kajanja!
Pamet u glavu sledeci put i ako ste vec u stabilnoj vezi posavetujte se sa lekarima oko kontraceptivnih metoda.
Ako je proshlo 7 dana od neozbiljnog i nepazljivog odnosa neka ode na pregled kod ginekologa, ako je uopshte ona uplashena oko svega ovoga, chini mi se da je tebi veca frka. Ili bar neka uradi kucni test na trudnocu.
Al shto bi rekli posle ....nja nema kajanja!
Pamet u glavu sledeci put i ako ste vec u stabilnoj vezi posavetujte se sa lekarima oko kontraceptivnih metoda.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
pijem microgynon vec oko 9 meseci....
juce sam prvi put zaboravila da popijem tabletu (drugu iz ovog pakovanja)
ne znam sta treba da radim...sta sa tom jednom tabletom? znam da treba nastaviti sa tabletama do kraja pakovanja i da zastita sada nije 100% ali ne zanam sta sa tom jednom tabletom? da li i nju treba popiti? i da li ce imati ovo neke posledice? molim vas odgovorite mi sto pre...
juce sam prvi put zaboravila da popijem tabletu (drugu iz ovog pakovanja)
ne znam sta treba da radim...sta sa tom jednom tabletom? znam da treba nastaviti sa tabletama do kraja pakovanja i da zastita sada nije 100% ali ne zanam sta sa tom jednom tabletom? da li i nju treba popiti? i da li ce imati ovo neke posledice? molim vas odgovorite mi sto pre...