Žute grudvice u spermi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Žute grudvice u spermi
Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:31 pm
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Žute grudvice u spermi
s vremena na vrijeme imam i ja sličnu "pojavu".m.boki napisao:Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
jesi našao rješenje ?
Nisam, i dalje ih imam, ali čitam na nekom drugom forumu da je navodno to neka mrežica koju formiraju spermatozoidi, koja se kasnije rastopi (u to sam se uverio kad sam nosio na spermokulturu, dok sam odneo više ih nije bilo). Ne znam.siscan044 napisao:s vremena na vrijeme imam i ja sličnu "pojavu".m.boki napisao:Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
jesi našao rješenje ?
Citiram doktora sa drugog foruma:
"U spermi postoji jedan sastojak koji se zove PSA i koji posle odredjenog vremena, razgradjuje te grudvice, tako da to ne treba da vas zabrinjava."
Pretpostavljam da je to i kod nas slučaj.
"U spermi postoji jedan sastojak koji se zove PSA i koji posle odredjenog vremena, razgradjuje te grudvice, tako da to ne treba da vas zabrinjava."
Pretpostavljam da je to i kod nas slučaj.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 12:48 am