Žute grudvice u spermi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
m.boki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 11:47 pm

Žute grudvice u spermi

Post od m.boki »

Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
biochemist
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:31 pm

Post od biochemist »

opusti se i uzivaj, pod uslovom da urolog nije nasao nikakvu infekciju! Jedini savet - cesce prazni "kapacitete" i sve ce biti u redu! :-)

Pozdrav!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Obicnim koznim bakterijama nije mesto u spermi.
Potrebno je da pijes antibiotik po antibiogramu koji je sirugno dosao uz nalaz spermokulture.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
siscan044
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 10:49 am

Re: Žute grudvice u spermi

Post od siscan044 »

m.boki napisao:Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
s vremena na vrijeme imam i ja sličnu "pojavu".
jesi našao rješenje ?
m.boki
Novi član
Novi član

Post od m.boki »

siscan044 napisao:
m.boki napisao:Primetio sam da u spermi imam neke žute grudvice, izduženog oblika. Može li neko da mi kaže o čemu se radi? PS Bio sam kod urologa, uradio spermokulturu i ništa osim običnih kožnih bakterijica nije nadjeno. Hvala unapred.
s vremena na vrijeme imam i ja sličnu "pojavu".
jesi našao rješenje ?
Nisam, i dalje ih imam, ali čitam na nekom drugom forumu da je navodno to neka mrežica koju formiraju spermatozoidi, koja se kasnije rastopi (u to sam se uverio kad sam nosio na spermokulturu, dok sam odneo više ih nije bilo). Ne znam.
m.boki
Novi član
Novi član

Post od m.boki »

Citiram doktora sa drugog foruma:
"U spermi postoji jedan sastojak koji se zove PSA i koji posle odredjenog vremena, razgradjuje te grudvice, tako da to ne treba da vas zabrinjava."
Pretpostavljam da je to i kod nas slučaj.
siscan044
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 10:49 am

Post od siscan044 »

kul ;)
Last December
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 12:48 am

Post od Last December »

Ja sam skontao da kada duze vremena apstiniram imam tu pojavu, eh, a bas

sam htio da se zamonasim, kad evo sad mi se to pojavilo :)
Odgovori