dali neko zna

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

dali neko zna

Post od edinaaa »

ja imam neredovne menstruacije radila sam papa test uredan hormoni uredni uz. na oba ovarija veći broj antralni folikula PCO susp.Uterapiji sam dobila PRIMOLUT N od kojeg sam nakon terapije dobila menstruaciju.Mene zanima pošto mije ljekar rekao da opet petnaest dana pred menstruaciju uzmem PRIMOLUT N ponovo dali ja iako uzmem taj lijek mogu postići jako željenu trudnoću jer to zaista želim iako neznam dali uz taj lijek mogu zanijeti.Javite molim vas.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

primolut nor služi za izazivanje menstruacije. ako je sve u redu, kako pises, trebalo bi da pomogne da ostanes u 2. stanju. samo se potrudi da se ne nerviras. kada neko zeli trudnocu a ne moze da je ostvari, cesto sam stres utice na to da ne dodje do zaceca. sigurna sam da su ti to vec rekli.

dakle, uradi kako je doktor rekao, i nadaj se pozitivnom ishodu.
lilaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 7:54 pm

Post od lilaa »

ja imam neredovne menstruacije pila sam primolut nor da bi doslo do krvarenja, zeljele sam trudnocu ali nisam mogla da zatrudnim jer sam imala i policisticne jajnike, na zadnjem pregledu dok. mi je dao primolut nor nakon ispijene terapije pocela sam da povracam otisla sam dok i rekao mi je da postoji trudnoca (da sam trudna) uradila sam abortus zato sto sam ispila cijelu terapiju. Zato oprezno sa lijekovima i doktorima a trudnoca ce biti kada se opustis i nerazmisljas
Odgovori