Imala sam menstruacij, prosla me je i posle 2 nedelje sam ponovo dobila...ta menstruacija mi traje, evo vec 8 dan...Inace, juce sam napipala u predelu jajnika kao neki otok, tacnije.kao kad napipate zlezdu na vratu, tako sam ja napipala dole i danas me to jako boli....
Pre 3 nedelje sam bila na pregledu i dr.mi je rekla da imam malu cistu i prepisala mi je Logest kontracepciju i 2 kutije Panklava, s kojima sam danas zavrsila...
Sta mi se desava, moze li neko da mi objasni? Stvarno sam uplasena, jer sam i pre nekih mesec dana imala prehladjene jajnike....
Da li neko ima pametan savet?
Neophodan savet...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Otidjite na pregled posle terapije, zar vam nije recheno da odete na kontrolu?
Terapija koju ste pili vam je poremetila ciklus, tako da je pregled neophodan da bi se videlo sta se deshava, da li je cista pukla, povecala se ili nestala i da se utvrdi razlog poremecenog ciklusa.
Terapija koju ste pili vam je poremetila ciklus, tako da je pregled neophodan da bi se videlo sta se deshava, da li je cista pukla, povecala se ili nestala i da se utvrdi razlog poremecenog ciklusa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.