Negativa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Negativa

Post od Obsi »

I treca inseminacija nam je bila neuspesna. Sve ovo postaje frustrirajuce. Danas mi je stvarno tesko, strah me je da necu uspeti. Najteze mi pada to sto sam ja uradila sve moguce preglede i da mi nikakvu anomaliju nisu pronasli. Muzev spermogram nije odlican ali ni los. Doktori kazu da nema razloga da ne uspe a ipak nesto ne stima.
mejvis
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 11:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mejvis »

Obsi moraš biti jaka, sve to je vrlo teška i neizvesna borba....
Ima nas mnogo sa tim problemom i frustracijama i tu smo da se podržimo medjusobno, da nam bude lakše kada nas neko razume, ko prolazi kroz isto...
Mnogima je uspelo i moramo se nadati da ćemo i mi jednom da se nadjemo u "klubu" sretnih roditelja.....
Drži se i glavu gore!
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Post od Obsi »

Ma u pravu si ti. Nego tako mi uvek bude kad shvatim da ni ovaj mesec nismo uspeli. Bude mi tako tesko pa onda dodjem sebi. Ali "taj trenutak istine" mi sve teze i teze pada. Da odustajem necu, to sigurno.
Odgovori