Imam fleku na nozi....onako nije tolik ovelika,ali ima oko 10cm duzine i jedno 2-3cm sirine,i uzasno izgleda.msm leti kada pocrnim nije uocljiva,a posto imam svetliji ten onda bas ruzno izgleda,kao neka modrica kad obucem suknju,a i posto ne podnosim sunce ne suncam se toliko,a pogotovo,ne taj deo...ima li leka za to???neka krema ili nesto slicno.........................
i jos nesto..imam oziljak od usivanja ispod brade,koji je iz godine u godinu sve veci i veci i po mojoj proceni se dize i uskoro ce se popeti na lice.sta da radim sa ovim oziljkom i da li on uopste moze da se izleci.....
ovo mi licno toliko ni ne smeta,ali posao sa kojim palniram da se bavimzahteva izdealan izgled,bez fleka i ostalog...............
hvala na odgovoru unapred...........
urodjene fleke
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obrati se dermatologu koji ce obaviti pregled i dati svoje predloge i savete, mi te preko neta nit vidimo nit znamo sve o tebi, tako da je najbolje da se obratish specijalisti za kozna oboljenja i da reshish svoj problem.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.