I JA IMAM PITANJE...

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jelena023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 3:27 pm

I JA IMAM PITANJE...

Post od jelena023 »

Nova sam na forumu, i unapred se izvinjavam ako je vec negde diskutovano o problemu koji ja imam.
evo o cemu se radi. Pre dve godine rodila sam sina, kojeg sam dojila 6 meseci. Mleko mi je samo od sebe prestajalo dok na kraju noje potpuno nestalo. Pre 2 meseca, pre menstruacije primetila sam da mi se ponovo pojavilo, nekih 6-7 dana pre pocetka krvarenja, ponovo se povuklo, da bi se i ovog meseca desilo isto. Cula sam da je to, kao i glavobolje koje imam pre menstruacije, vezano za prolaktin. Zanima me, da li treba da radim analizu krvi, i ako treba, kakvu? Hvala unapred... :D
nasmej se... osmeh zivot cini lepsim...
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od larisabg »

Naravno da trba,ali nekim redom.
Javite se svom ginekologu,endokrinologu,uradite UZ pregled dojki i profil prolaktina u 7,9 i 11 h sa braunilom u ruci.Verovatno ce Vam ginekolog i endokrinolog dati da proverite jos brdo hormonskih nalaza i jos neke,ali je besmisleno da sve to placate,kad se vec radi drzavno...
Sve vezano za poremecaj lucenja prolaktina se uspesno leci lekovima.
Nemojte piti,tacnije,postepeno izbacujte,ako pijete eglonil,i nemojte piti klometol.
Pozz!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
jelena023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 3:27 pm

Post od jelena023 »

Hvala Vam, Larisa, na odgovoru. Ne pijem nista od pomenutih lekova, jedino popijem neki analgetik zbog glavobolje, ali imam problema sa krvnim pritiskom, jako je nizak, pa mi i to uzimanje analgetika ponekad predstavlja problem. Poslusacu Vas savet pa vam se javljam sa rezultatima u najskorije vreme.
Hvala i pozdrav
nasmej se... osmeh zivot cini lepsim...
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od larisabg »

Nadam se da ce sve biti ok...
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
Odgovori