donacija jc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
beba 63
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 4:06 pm

donacija jc

Post od beba 63 »

godinama se lecim od sterilteta,nazalost aktivno zadnjih 3 godine.od 42.god.dijagnoz;uterus didelfus-septum vagine longitudinalis.matericna duplj desna i leva male.levi jajovod delimicno zapusen.3 dr.razlicita merenja uterusa 1.74x42x54;2.70x53x60 3.4.47x4.09x5.29.radjena laparoscopia.uradjen excisio septum vagine.nisam sigurna kako je uradjeno.radjena samo jedna isemenacija,bezuspesna.pitam sedali je pametno hiruski oformiti jednu matericu.radila bih u junu donaciju jajnih celija.javascript:emoticon(':oops:')pozdrav
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

........već postoji tema o donaciji jc./ povišen FSH/ smanjena ovularna rezerva/........eno nas na preko 150 strana.....

Osim toga, imamo i posebnu temu : logistika, informacije o postupcima donacije...cenama...

Pozz
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Draga Bebo
ne radi se hirurško spajanje materice u jednu celinu, tom proceduro nebi ništa dobili.
Nisam shvatio zašto će vam se raditi donacija jajne ćelije zbog nedostatka ćelija, lošeg kvaliteta vaših jajnih ćelija ili zbog godina?
U svakom slučaju mislim da ste kandidatkinja za IVF/ET.

PS Izvinjavam se nemam vremena da odgovaram na Vaše privatne poruke, jako sam zauzet, povremeno svratim na forum i odgovorim na po koje pitanje.
Srećno DrPeđaDj
beti68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 6:51 pm

za dr.Pedju Dj.donacija uterus didelfus

Post od beti68 »

molim Vas dr.Pedja Dj.da mi ogovorite.u 2009 sprem se za donaciju,zbog godina.dijagnoza mi je UTERUS DIDELFUS,kruskastog oblika,velicine zenske pesnice.jedan grlic sa dva otvora.ostlo je sve uredu.interesuje da li se teze ostvaruje trudnoca?da li do kraja moze da se iznose trudnoca.moli bi i druge na forumu da mi odgovore,ako su imale slicnu dijagnozu,ili su ostvarile trudnocu.posto sam nova na forumu malo se tesko snalazi.Hvala svima unpred.naoimena, 45 godina ima :roll:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Pa, šta kaže ginekolog?!to bi moralo biti jednostavno pitanje,za ma kog lekara, spec. ginekologije!

Na Vikipediji možete naći sve o dimenzijama uterusa...i dr.
Šta kažu tamo gde ćete raditi donaciju?
Odgovori