opterecenje srca, priraslice na srcu,angina pektoris

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
SNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 3:49 pm

opterecenje srca, priraslice na srcu,angina pektoris

Post od SNS »

Imam pitanje za kardiologa. Moja majka ima anginu pektoris i juce je bila na opterecenje srca i uradila je samo 2 stepena od 5 jer se uplasila da je ne pozli, kasnije tog dana uvece je krenula u setnju i pri izlasku je pala na stepenice jer je pocelo da je zuji u usima i imala je kao maglu pred ocima zbog cega je i skoro pala u nesvest,odveli smo je na hitnu i tamo su je rekli da je to posledica tog testa opterecenja srca pa me interesuje dali je to zbog toga ili neceg drugog a danas je bila da radi eho srca i rekli su joj da ima neke priraslice na srcu ali da je srce u redu pa me interesuje sta je to posto je nisu objasnili i dali je to opasno. Pila je PRESOLOL do nedavno ali joj je kardiolog sad propisao BISOPROLOL(beta blokator)Unapred zahvalan!
Odgovori