Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.
Da li je moguce laserski uklonite kapilare prikazane na slici (pri dnu) i uopste nesto vise o samoj proceduri.
Fizicki se kapilari nalaze duz linije koja spaja grudni kos i trbuh (tj. u oblasti iznad dijafragme).
Kod koga se moze obaviti ovakva kozmeticka intervencija i koliko orjentaciono kosta?
Odgovor je da, može se odstraniti. Ovisno o tipu lasera ( 808nm, 940nm, 1064 itd..) metoda može ostaviti kratkotrajni hematom ili ne. U svakom slučaju sama procedura je vrlo jednostavna. KOža se pripremi hlađenjem, mora biti neosunčana. Nakon tretmana slijedi linearni eritem sa edemom koji nestaje kroz par dana (ovisi o tipu lasera). Nakan par dana vidljiv je koagulat (krastice) koji se resorbira. Po potrebi nakon 30/60 dana potrebno je ponoviti. Jedino mjesto koje mi pada napamet u Srbiji je Epilcentar iz Kragujevca.
Dve su stvari beskrajne...svemir i ljudska glupost
Najduze i internacionalno iskustvo u laser medicini i laser hirurgiji
mladji kolega Bojan Ciric. Licno sam proverio rezultate i pregledao te razlicite laser sisteme. Stvarno ok. Cene neznam ali proverite. www.drciric.com
bas mi je drago da cujem da ima pomoci za kapilare kao na ovoj slici posto imam isti problem...da li neko zna koliko takav tretman kosta?i da li ima trajne efekte ili se mora ponavljati?