Alkalna fosfataza i trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Masha UK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 01, 2009 10:03 pm

Alkalna fosfataza i trudnoca

Post od Masha UK »

Citajuci rezultate moje krvne slike doktorka mi kaze da mi je alkalna fosfataza jako niska. Niti na jednoj analizi (a radila sam ih bar 6-7 u periodu od poslednjih par godina) nije presla 40. Ona tvrdi da bi trebala da bude bar iznad 60 da bi moglo da dodje do trudnoce. Kaze da mi organizam radi na rezervi i crpi se iz sopstvenih kostiju, i ne moze ni sebe da prehrani a ne da kreira novi zivot.

Stvarno mi nije jasno kako mi je alkalna tako niska, bas se trudim da jedem zdravo sa puno svezeg voca i povrca. Neko mi je rekao da bi Kelp mogao da pomogne za podizanje fosfataze, cak sam i to pila mesecima, ali nije dalo rezultate.

Postoji li neko ko moze da potvrdi istinitost ove price?

I kako se podize alkalna fosfataza?

Zahvalna
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Meni je alkalna dugo bila samo 9. Koliko se secam, bas u trudnoci mi je bila izuzetno niska. Dok je niska dobro je, kada je preko gornje granice - ne valja.
Ovo da ima veze sa trudnocom, prvi put cujem, valjda ce se javiti neko od doktora da potvrdi ili demantuje pricu tvoje doktorke.
pozdrav
Odgovori