Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
dopler krvni sudova vrata lijeva vertebralka nešto uža graničnog protoka desna zadovoljavajuća kao i obe karotide uz naglašenu perikardiju.Ono što je patološki to je da se nalazi u zoni bifrukacije i nešto distolnije glomus tumor velićine 18mm koji ima ishranu od arterijekarotis eksterne i karotis interne. molim vas da mi malo više pojasnite o kakvom je tumoru riječ dali postoji mogučnost izliječenja i gdje se to najuspješnije radi .Molim vas za odgovor osoba koja ima takav nalaz je moj dragi brat več sam na granici ludila pa vas molim za jedanmalo duži odgovor u kojem mogu odrediti koliko je stanje opasno .Unapred zahvalna.
To je imala moja pokojna prababa (nije umrla od toga, vec od starosti u 102.). To je valjda benigni tumor kol'ko se secam, ali odgovorice neko strucan. Od toga je gotovo bila izgubila sluh...