postinor??????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ivkica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 2:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

postinor??????

Post od ivkica »

naime,menstruaciju sam dobila 12.aprila a postinor popila 19.istog meseca. prvu pilulu sam popila u 48h a drugu sa blagim zakasnjenjem nakon nekih 14 h. tacno 7 dana od kada sam uzela prvu pojavilo mi se krvarenje koje je trajalo tri dana i po svemu bilo slicno menstrualnom.sada od njega racunam menstruaciju? sada je 28.maji ja cekam menstruaciju..u medjuvremenu sam imala jedan odnos,koji je zapoceo bez zastite ali je bukvalno odmah nakon minut stavljen prezervativ i decko je normalno ejakulirao u njega. sada sam vec nervozna jer se strasno bojim trudnoce.nadam se da nema razloga? pre toga sam 2 godine bila na pilulama i sada mi je sve ovo nerviranje jako... samo da ovo dobro prodje i opet pilule-najjednostavnije i najsigurnije.

hvala unapred :)
Duchess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 2:13 pm

Post od Duchess »

A što si pila postinor 8. dana ciklusa? Mislim da nije bilo potrebe, ali dobro. Ako se mnogo nerviraš, uradi test na trudnoću - mene to uvek smiri, a ako ne uradim onda mi kasni od nerviranja.

Što se tiče toga od kog dana računaš ciklus, pošalji mail na [email protected], i pitaj ginekologa. Oni će najbolje umeti da ti odgovore. (ovde ginekolozi retko odgovaraju)
Jai Mahakali, ayo Gorkhali!
ivkica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 2:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ivkica »

hvala u svakom slucaju. pa, verovatno cu i uraditi test ujutru. mada mi je to uvek poprilicno traumaticnih nekoliko minuta :(
Odgovori