Više nego zadovoljan !

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
agmi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 16, 2007 10:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Više nego zadovoljan !

Post od agmi »

Tražeći u googleu o rejši gljivama našao sam pod: rejshi – www.agmikele.ws/rejshi kratak opis i mel adresu. Vrlo brzo sam dobio odgovor gde mogu nabaviti, naručio sam i počeo upotrebljavati. Cena je bila povoljnija nego što sam ranije nabavljao.
Puno što šta sam našao na internetu o proizvođaču. Izgleda da su prava svetska firma sa dosta interesantnih proizvoda. Ovo pišem pošto mislim da nije loše da i drugi znaju.
Ubeđen sam da ova informacija može mnogima pomoći !
Život me je naučio: pre svega zdravlje!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Reklamica, a? :wink:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Jaooooooo, gde mogu da kupim ove Reishi gljive, obozavam ih... Smorili me sampinjoni :lol: :lol: :lol: :lol: ADMINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, POSTOJIS LI????
Cogito ergo doleo....
antonija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 7:55 am

Post od antonija »

Ovo je vise namenjeno lekarima, ali eto, da se pohvalim:

U prodaji je moja nova knjiga "Prirucnik za lekare opste medicine". Knjiga se moze naci u knjizarama i kod prodavaca u blizini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a uskoro i u drugim univerzitetskim gradovima u Srbiji.

Knjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.

Inace, u knjizi postoje i poglavlja o neurozama i stresu, u kojima su ponovljeni neki od tekstova i saveta koje sam davao i na ovom forumu.

Knjiga ima meke korice, format A5 i 418 strana. Oko 250 primeraka je podeljeno kolegama u mojoj maticnoj podruznici Srpskog lekarskog drustva i u ambulantama Zavoda za zdravstvenu zastitu radnika "Zeleznica Srbije" gde radim. Ostalih 750 primeraka je u maloprodaji, po ceni od oko 1.100 dinara.

Knjiga ce biti promovisana i na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine, manifestacijama koje se odrzavaju u Beogradu u jesen.

Sve najbolje!
(ogorcen na "ministra" TM i politicare uopste!!!)
A ovo nije reklama?!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Knjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.
Udzbenik!!! Postoji razlika izmedju preporucivanja medicinske literature kolegama i pokusaja da se zavale cudotvorne gljivice i sismisija krilca bolesnicima koji se hvataju za slamku spasa :evil: :evil: :evil: Ako nisi u stanju da uvidis tu razliku antonija, imas problem sa rasudjivanjem.
Cogito ergo doleo....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Nije, jer je postavljeno samo na forumu "Opste strucne diskusije" i prirucnik je namenjen samo lekarima, podeljen je (ili ce biti podeljen) besplatno vecini kolega koje poznajem, a na kraju - i naslov te poruke je "bezobrazna reklamica". Takodje, ja nemam nikakav profit od knjige, sva sredstva dele izdavac i Srpsko lekarsko drustvo.
antonija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 7:55 am

Post od antonija »

Ma da, kapiram :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ma da, lepo sto kapirate.
Odgovori