Tražeći u googleu o rejši gljivama našao sam pod: rejshi – www.agmikele.ws/rejshi kratak opis i mel adresu. Vrlo brzo sam dobio odgovor gde mogu nabaviti, naručio sam i počeo upotrebljavati. Cena je bila povoljnija nego što sam ranije nabavljao.
Puno što šta sam našao na internetu o proizvođaču. Izgleda da su prava svetska firma sa dosta interesantnih proizvoda. Ovo pišem pošto mislim da nije loše da i drugi znaju.
Ubeđen sam da ova informacija može mnogima pomoći !
Više nego zadovoljan !
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 16, 2007 10:55 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Više nego zadovoljan !
Život me je naučio: pre svega zdravlje!!!
A ovo nije reklama?!Ovo je vise namenjeno lekarima, ali eto, da se pohvalim:
U prodaji je moja nova knjiga "Prirucnik za lekare opste medicine". Knjiga se moze naci u knjizarama i kod prodavaca u blizini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a uskoro i u drugim univerzitetskim gradovima u Srbiji.
Knjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.
Inace, u knjizi postoje i poglavlja o neurozama i stresu, u kojima su ponovljeni neki od tekstova i saveta koje sam davao i na ovom forumu.
Knjiga ima meke korice, format A5 i 418 strana. Oko 250 primeraka je podeljeno kolegama u mojoj maticnoj podruznici Srpskog lekarskog drustva i u ambulantama Zavoda za zdravstvenu zastitu radnika "Zeleznica Srbije" gde radim. Ostalih 750 primeraka je u maloprodaji, po ceni od oko 1.100 dinara.
Knjiga ce biti promovisana i na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine, manifestacijama koje se odrzavaju u Beogradu u jesen.
Sve najbolje!
(ogorcen na "ministra" TM i politicare uopste!!!)
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Udzbenik!!! Postoji razlika izmedju preporucivanja medicinske literature kolegama i pokusaja da se zavale cudotvorne gljivice i sismisija krilca bolesnicima koji se hvataju za slamku spasaKnjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.

Cogito ergo doleo....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Nije, jer je postavljeno samo na forumu "Opste strucne diskusije" i prirucnik je namenjen samo lekarima, podeljen je (ili ce biti podeljen) besplatno vecini kolega koje poznajem, a na kraju - i naslov te poruke je "bezobrazna reklamica". Takodje, ja nemam nikakav profit od knjige, sva sredstva dele izdavac i Srpsko lekarsko drustvo.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.