Laparoskopija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
miticaleksandar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 22, 2009 11:29 pm

Laparoskopija

Post od miticaleksandar »

Postovani, pre oko nedelju dana mojoj zeni je radjena laparoskopija prilikom koje joj je odstranjen jedan jajovod. Medjutim problem je u tome sto ona i posle 7 dana ima bolove u stomaku. Doktori su rekli da je to od zaostalog CO2 koji se upumpava prilikom zahvata. Molim da mi neko odgovori da li je to nesto ozbiljno i sta raditi ako bolovi ne prestanu.Moje licno misljenje da to ne bi trebalo toliko dugo da traje.Unapred zahvalan!
Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tamara79 »

Za sada nemojte da budete zabrinuti ja sam to isto sve takode isto prosla mene je cak mesec dana boleo stomak ja vam savetujem da pricekate jer to je normalno posle laparaskopije
Jeca_Pereca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Jeca_Pereca »

Radila sam laparaskopiju prije 2 mjeseca i takodje mi je odstranjen jajovod i mogu ti rec da me je skoro mjesec dana bolio stomak .Ipak je to bila radna laparaskopija , odstranili su joj jajovod , i normalno je da mora da boli .Boli od gasa koji joj je jos uvjek u stomaku i boli malo i zbog samog zahvata , ipak se unutra nesto "cackalo " .
Samo je ti pazi i nemoj da brigas!
Sretno!!!
Odgovori