bolovi u toku setnje
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:02 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
postovani htio sam savjet dobijam bolove kad setam ali ne bolove kao bolove u grudi nisu tako jake nego neki mukli bol i on se krece po povrsini grudi u ledja ili u nozi levoj i po nekad u ruci levoj kad malo setam ili malo duze stoim a ne daj boze nesto vise da radim medjutim sta se desava urdim ekg samo mi nalaze visoke t talase u v3 v4 v5 v6 e to nazivaju doktori od nervoze srca ali ako je od nervoze zasto me stegne kad setam a ne kad sdim radio holter 3 puta sve ok radio prosle godine eho stres i test opterecnja 11 minuta izdrzao bez ispada u kinetici i odma ultra zvuk p0osle testa i to je bilo ok medjuti meni se tegobe samo povecavaju sve vise i vise ne smanjuju nikako sve neko zarenje u grudi i bolovi ali neki mukli bolovi ne jaki i radio nalaze krvi masnoce secera i stitne sve ok ultra zvuk isto sve u granici normale kazu da imam malo i jako srce debeo nisam samo pusim kutiju na dan ali imam ceste kiseline u stomak hormoni stitne ok ee sad sam pre mesec radio ultra zvuk i holter opet je sve ok sem na holter je samo nadjeno 122 preskoka pred komorska i 11 komorskih i maksimalni pols je bio 135 u toku penjanja na drugom spratu i nadjena je maksimalna depresija od 1 mm u2 odvodu to je sve ok po njihovom ee i nala zi su ok holesterol 3,9 trigliceridi 1,2 a radio jedno 7 puta ovog meseca ekg sem ti te talasi grugih desavanja nema i po neka ima tih pred komorskih preskoka ostalo je sve ok dali jos sto treba radit i sta se tu zapravo samnom esava molim odgovor i hvala
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
da uradjen je snimak pluca ultra zvuk srce i ultra zvuk stomaka celog bubrega i stitne zlezde
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
imam 32 godine i ovo mi traje vec godinu ipo ali smetnje se samo pojacavaju i vise neznam sta da radim
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
e ovako bolove dobijam nekad a u vecinim slucajeva kad je vruce zagusljivo i kad su visoke temperature kad setam kad duze stoim na noge kad nesto radim ili kad potrcim malo ili kad se malo iznerviram ili kd glasnije pricam to me zamori ili kad spavam ca curom e sad nekad zna kad jedem ili kad sam gladan a onda kad me to stegne u ledja ruku nozi levoj ili levoj strani srca obicno me po nekad protera u v ili se sav preznoim a nekad navece kad legnem osetim preskoke kad se penjem uza stepenice ili kad setam ili me ujutro probude preskoci srca e ja sam uradio krvnu sliku koja je ok uradio analize na srcane nalaze troponin i sve ostalo ck ckmb i sve sve miruje holesterol 4 trigliceridi setaju od 0.90do 2.10 preko ne idu holter radio 3 put u jednoj godini sve je u granici normale sem jednom se javilo depresija OD 1 mm u 2 odvodu i uradio jedno 20 puta ekg i kad sam dobro i kad dobijem bolove i sem visoke t talase u v3 v 4 v5 v6 nema drugih promena sem po nekad super vertikularnih preskoka kako oni kazu pred komorskih uradio ultra zvuk jedno 7 8 puta u toku jedne god uradio eho stres i test opterecenja izdrzao 11 min i odma zatim ultra zvuk sve ok je bilo bez ispada u kinetici maksimalni puls je bio 176 sem velikog zamora i ostajanja bukvalno bez vazduha i sto sam se sav preznoio u golu vodu drugih promjena nije bilo posle 10 min puls i sve se vratilo u normalu i opet sam normalno disao i stalno sam bez terapije sem e to za boravih sto je a vreme testa pilo pojedinih sves samo to aa nekad dobijem iz cista mira preznojavaNJE I OTERANO DISANJE I JEDNINO STO PUSIM P STA JOS TREBA DA RADIM STITNA JE OK miruje i nalazi iultra zvuk je ok i anti tela stitne vadio viruse koksaki nemam i sta da radim jedino nisam uspio da odradim snimanje zeludca jer ne mogu to 3 put sam pokusavao ali ne mogu vamo sad kad je vruce ja dobijem cim msam na sunce stezanje u levoj ruci i odma neku toplotu i preznojavanje i zarenje tela i stezanje u grudi ali na levoj bradavici tu najvise i svrab neki e to je to hvala
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
eu grudi ali na levoj bradavici tu najvise i svrab neki e to je to hvala ovako bolove dobijam nekad a u vecinim slucajeva kad je vruce zagusljivo i kad su visoke temperature kad setam kad duze stoim na noge kad nesto radim ili kad potrcim malo ili kad se malo iznerviram ili kd glasnije pricam to me zamori ili kad spavam ca curom e sad nekad zna kad jedem ili kad sam gladan a onda kad me to stegne u ledja ruku nozi levoj ili levoj strani srca obicno me po nekad protera u v ili se sav preznoim a nekad navece kad legnem osetim preskoke kad se penjem uza stepenice ili kad setam ili me ujutro probude preskoci srca e ja sam uradio krvnu sliku koja je ok uradio analize na srcane nalaze troponin i sve ostalo ck ckmb i sve sve miruje holesterol 4 trigliceridi setaju od 0.90do 2.10 preko ne idu holter radio 3 put u jednoj godini sve je u granici normale sem jednom se javilo depresija OD 1 mm u 2 odvodu i uradio jedno 20 puta ekg i kad sam dobro i kad dobijem bolove i sem visoke t talase u v3 v 4 v5 v6 nema drugih promena sem po nekad super vertikularnih preskoka kako oni kazu pred komorskih uradio ultra zvuk jedno 7 8 puta u toku jedne god uradio eho stres i test opterecenja izdrzao 11 min i odma zatim ultra zvuk sve ok je bilo bez ispada u kinetici maksimalni puls je bio 176 sem velikog zamora i ostajanja bukvalno bez vazduha i sto sam se sav preznoio u golu vodu drugih promjena nije bilo posle 10 min puls i sve se vratilo u normalu i opet sam normalno disao i stalno sam bez terapije sem e to za boravih sto je a vreme testa pilo pojedinih sves samo to aa nekad dobijem iz cista mira preznojavaNJE I OTERANO DISANJE I JEDNINO STO PUSIM P STA JOS TREBA DA RADIM STITNA JE OK miruje i nalazi iultra zvuk je ok i anti tela stitne vadio viruse koksaki nemam i sta da radim jedino nisam uspio da odradim snimanje zeludca jer ne mogu to 3 put sam pokusavao ali ne mogu vamo sad kad je vruce ja dobijem cim msam na sunce stezanje u levoj ruci i odma neku toplotu i preznojavanje i zarenje tela i stezanje
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi u toku setnje
dali mislite na nema nikakve bolesti srca i krvnih sudova i da nema u opste organske bolesti hvala jos jednom velika na odgovorima i savjetu
-
- Novi član
- Kontakt:
bolovi kad setam
postovani jos jedno pitanje cim sam de vruce ili kad sam na vrucinu odma me steze i pocnem da malaksam i gusi me u grudi i bol po sredini grudi i stezanje na levoj strani i kad dodjem kuci poslije toga ako naglo ustanem ili nesto malo se uspravim ili uradim 2 skleka odma pocnu preskoci srca i to kad legnem da spavam ne smijem tad na stomak da legnem odma preskoci srca i blagi bol u grudi moze samo jos ovaj komentar dali se to moze sto povezat sa srcem hvala veliko