esteska klinika u beogradu

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
alisaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 23, 2009 3:49 pm

esteska klinika u beogradu

Post od alisaa »

koja je najbolja i sta mislite o dr.BOJANU CIRICU
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Re: esteska klinika u beogradu

Post od Nev »

alisaa napisao:koja je najbolja i sta mislite o dr.BOJANU CIRICU
Pazi, ne znam sta nameravas da uradis, ali na VMA imas dobre doktore, tako kazu. Ja nameravam npr da uradim nos i svi hvale dr.Bjelica, barem vecina, on je ORL hirurg, sto je meni i potrebno ali mi isto tako treba i dobar esteta. Uvek je bolje da se DOOBROO raspitas na raznim klinikama, sto drzavnim sto privatnim, da procitas CV svakog od njih, iskustva... Opet, i to moze da presudi, sto je i najbitnije.
Ja sam gledala sajt dr. Cirica ali po tome ne mozes nista da zakljucis. Idi na konsultacije i vidi, ali uvek je tesko odluciti se za tako nesto. Pa i kod frizera kada ides neces bas kod bilo koga ako zelis da ti frizura bude sto bolja, a ovo je ipak ozbiljnija stvar. Pozdrav i ako imas neko iskustvo podeli ga sa ostalima... POZDRAV!!! :D
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Re: esteska klinika u beogradu

Post od Nev »

alisaa napisao:koja je najbolja i sta mislite o dr.BOJANU CIRICU
Pazi, ne znam sta nameravas da uradis, ali na VMA imas dobre doktore, tako kazu. Ja nameravam npr da uradim nos i svi hvale dr.Bjelica, barem vecina, on je ORL hirurg, sto je meni i potrebno ali mi isto tako treba i dobar esteta. Uvek je bolje da se DOOBROO raspitas na raznim klinikama, sto drzavnim sto privatnim, da procitas CV svakog od njih, iskustva... Opet, i to moze da presudi, sto je i najbitnije.
Ja sam gledala sajt dr. Cirica ali po tome ne mozes nista da zakljucis. Idi na konsultacije i vidi, ali uvek je tesko odluciti se za tako nesto. Pa i kod frizera kada ides neces bas kod bilo koga ako zelis da ti frizura bude sto bolja, a ovo je ipak ozbiljnija stvar. Pozdrav i ako imas neko iskustvo podeli ga sa ostalima... POZDRAV!!! :D
snekiliki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 2:37 pm

Post od snekiliki »

Preporuka za dr Gacevica i bolnicu Adonis. Iz sopstvenog i iskustva par prijatelja.
Dr Gacevic radi i na VMA, a znam da je izmedju ostalog specijalista i za nos :wink:
Odgovori