Pre godinu dana sam pala nezgodno se naslonivsi celom tezinom o dlan desne ruke. Bolelo je mnogo, podlila mi se krv na donjem delu sake i trebalo je par dana da se povuce taj podliv.
Sada mi se cini ( ali je i vec uocljivo ), da mi kost koja je blizu samog spoja ruke i shake, vodi kaziprstu raste. Vidi se izbocina veca mnogo u odnosu na levu ruku, narocito kada shaku savijem prema dole. Takodje, kada prinesem ustima kozu nadlanice, na tom mestu je toplo u precniku od 2 cm se oseca vrelina.
Nije mi smanjena motorika ruke, nema bola, mozda malo neprijatnog zatezanja.
Kratko cu biti u zemlji, posto zivim u inostrantvu i zanima me koji je doktor dobar za shaku u Beogradu i sta bi ovo moglo biti? Hvala
Kost na shaci se uvecava
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Imate li ideju sta bi otprilike ovo moglo biti? Ova vrelina koju osecam spolja na kozi, na tom mestu? Pogotovo pri kucanju kada puno radim je uocljivo.
Ima li neka dobra privatna ordinacija, cisto da se dijagnostikuje problem? Ako dodje do operacije, ipak bih je uradila u inostranstvu.
Ima li neka dobra privatna ordinacija, cisto da se dijagnostikuje problem? Ako dodje do operacije, ipak bih je uradila u inostranstvu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: