Kost na shaci se uvecava

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Zuara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 15, 2009 12:07 pm

Kost na shaci se uvecava

Post od Zuara »

Pre godinu dana sam pala nezgodno se naslonivsi celom tezinom o dlan desne ruke. Bolelo je mnogo, podlila mi se krv na donjem delu sake i trebalo je par dana da se povuce taj podliv.
Sada mi se cini ( ali je i vec uocljivo ), da mi kost koja je blizu samog spoja ruke i shake, vodi kaziprstu raste. Vidi se izbocina veca mnogo u odnosu na levu ruku, narocito kada shaku savijem prema dole. Takodje, kada prinesem ustima kozu nadlanice, na tom mestu je toplo u precniku od 2 cm se oseca vrelina.
Nije mi smanjena motorika ruke, nema bola, mozda malo neprijatnog zatezanja.
Kratko cu biti u zemlji, posto zivim u inostrantvu i zanima me koji je doktor dobar za shaku u Beogradu i sta bi ovo moglo biti? Hvala
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Npr. neko iz grupe za hirurgiju sake na Ortopedskoj klinici ili neko iz ekipe za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju na Banjici
Zuara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 15, 2009 12:07 pm

Post od Zuara »

Hvala na odgovoru. Imate li ideju sta bi otprilike ovo moglo biti? Ova vrelina koju osecam spolja na kozi, na tom mestu? Pogotovo pri kucanju kada puno radim je uocljivo.
Ima li neka dobra privatna ordinacija, cisto da se dijagnostikuje problem? Ako dodje do operacije, ipak bih je uradila u inostranstvu.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Mozda moze da bude zapaljenje tetiva sitnih misica prstiju koje se pruzaju preko rucnog zgloba
Odgovori