IMAM 24 GODINE I VEC IMAM PROBLEMA SA VENSKOM CIRKULACIJOM.JEDAN BROJ VENA JE VIDAN STO MI STVARA VELIKE ESTECKE PROBLEME.DA LI MOZETE DA MI ODGOVORITE NA PAR PITANJA
DA LI POSTOJI NACIN DA SE BAR SUZBIJE SIRENJE VENA
KOJI SPORT JE PREPORUCLJIV
DA LI SMIJEM KORISTITI STEPER ZA VJEZBANJE
UNAPRIJED HVALA
VENE
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 16, 2005 4:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
cao
moja drugarica ima 22 godine i taj problem ima skoro oduvek.Prvo joj je smetalo estetski a sad je i bole vene,najvise noge.Smes se umereno baviti sportom.A najbitnije je da kad god imas prilike lezis sa nogama podignutim na jastuk i tako spavaj,to ce pomoci.Znam da nebi trebala dugo da stojis,ne znam cime se bavis ali moj savet nikako nesto sto se stoji nemoj raditi.To bi ti napravilo haos. Znaci odmaraj kad god mozes sa malo podignutim nogama i izbegavaj dugo stajanje,masiraj noge.kad saznam jos nesto javicu ti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 11:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sto manje stajanja u mestu i bavljenje fizickom aktivnoscu!
Misici svojim radom "masiraju" vene i potiskuju krv iz distalnih delova nogu!
Takodje, pozeljno je da prilikom sedenja (ako je ikako moguce) noge ne vise! Postoje i posebne carape koje se koriste i za prevenciju pojave prosirenih vena, ali i za suzbijanje njihovog daljeg sirenje!
Misici svojim radom "masiraju" vene i potiskuju krv iz distalnih delova nogu!
Takodje, pozeljno je da prilikom sedenja (ako je ikako moguce) noge ne vise! Postoje i posebne carape koje se koriste i za prevenciju pojave prosirenih vena, ali i za suzbijanje njihovog daljeg sirenje!