dajte mi neki predlog!!!!!!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Brizna cerka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 15, 2009 7:35 pm

dajte mi neki predlog!!!!!!

Post od Brizna cerka »

Obracam se svima koji imaju neki predlog za mene tj za moju majku koja je u veoma teskom stanju!!!!Moja majka je obolela od CA PVU IIIb jps pre 9 godina kada je bila maksimalno zracena posto je kako kazu lekari bilo vec kasno za operaciju.Poslw 5 god od tada pojavile se tegobe sa crevima gde je bila 3 puta operisana i na kraju joj je skraceno 1m tankog creva.pojavili su se polipi na crevima i kazu da je to jedna od posledica zracenja.Nakon dve god od tada peokrvarila je i uradjen je PH grlica materice i ponovo su pronadjene maligne celije>Lekari su odlucili za hemioterapiju posto je bila vec zracena.Zavrsila je terapiju pre 3 meseca i rezultati PH su bez promena>I dalje ima malignih celija a rezultat je gori nego pre hemioterapije.lezala je u bolnici pre nedelju dana zbog bolova u donjem delu stomaka i izgubila je puno krvi jer krvari vec 2 godine svakodnevno.pustena iz bolnice sa predlogom lekara da ode ponovo na konzilijum gde ce oni resiti sta dalje.NJena doktorka je rekla da je 99%terapijske mogucnosti odradila i da preostaje samo da predje na morfijum i ceka polako da umre!!!Ja to ne zelim!!!Znam je da svi mi moramo jednom da umremo ali ne zelim da dignem ruke od svega!Ja molim sve koji imaju neki predlog za mene neka mi se obrati!!Bicu mu zahvalna!!! :( Brizna cerka
brada123
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 6:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od brada123 »

Ne znam mnogo o tome ali mogu ti ovako laicki napisati da odneses rezultate u drugu bolnicu i da cujes drugo misljenje.Jako mi je zao sto je tako.I ja sam u groznoj situaciji pa ti jedino mogu pruziti moralnu podrsku.
A jel si probala sa alt.medicinom.Jel joj podizes imunitet?Ne znam,majke mi stada ti kazem i kako da i pomognem.Probaj todoksin,mozda.Raspitaj se,idi na neke konsultacije kod tog Todora Jovanovica.Ja nisam bila ali sam citala o njemu pa ne zna sta da ti kazem.Ako su oni digli ruke onda probaj sa alt.medicinom.Ja sam cula za neke kineske cajeve koji kao ucaure kancer ali ni to jos nisam probala.Tek sam narucila.Mogu da ti dam moje kada stignu,pa eto da probas.Volela bih jako da ti pomognem al sam jos uvek nova u ovome.Mom tati su pre 10 dana dijagnostikovali adenokarcinom pluca pa se ne razumem bas mnogo.Procitala sam hiljadu stvari ali nisam jos dovoljno edukovana na tom polju.Ako bilo sta mogu da uradim ti reci!Imaces sigurno podrsku od ljudi sa foruma.Sigurno ce ti reci mnogo vise nego ja.
Budi jaka i hrabra i znaj da to nije kraj!!!
POMOC
Odgovori