Danas mi je petnaesti dan od embriotransvera,vadila sam betu koja iznosi 7.7 receno mi je da je test pozitivan jer je donja granica od 0 do 5
ali isto tako receno mi je da je to jako malo ali da nastavim sa terapijom i da pocnem i sa ampulama progesterona , kontrola bete u subotu ili ponedeljak.
Ja sam jako tuzna jer sam posle petnaest dana ocekivala konacni odgovor ili ili a sad opet nista se nezna.Dali neko zna nesto o tome kolika bi trebala da bude beta i zamolila bih ako moze bilo kakva informacija ubija me ovo neznanje molim vas!!!!!!
beta hcg
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Evo, na ovom linku mozes naci nivoe beta HCG u trudnoci.
Tvoja trudnoca odgovara starosti od 4 gestacijske nedelje, i prema tabeli koju ces gore naci, upravo je 5 donja granica, kao sto su ti i rekli.
Obrati paznju na napomenu ispod tablice - pise da sam nivo nije toliko bitan, koliko njegov porast. bHCG bi trebalo da se otprilike udvaja svakih 48 sati, tako da ce na sledecoj kontroli vec moci nesto opipljivije da se kaze.
Zelim ti uspesnu trudnocu i lepu bebicu u narucju uskoro!
Tvoja trudnoca odgovara starosti od 4 gestacijske nedelje, i prema tabeli koju ces gore naci, upravo je 5 donja granica, kao sto su ti i rekli.
Obrati paznju na napomenu ispod tablice - pise da sam nivo nije toliko bitan, koliko njegov porast. bHCG bi trebalo da se otprilike udvaja svakih 48 sati, tako da ce na sledecoj kontroli vec moci nesto opipljivije da se kaze.
Zelim ti uspesnu trudnocu i lepu bebicu u narucju uskoro!
Veliko hvala
Draga ljubičice malo si me smirila sada , nadam se da ce sve biti u redu,
hvala na lepim zeljama i još jednom HVALA.
Puno pozdrava i sve najbolje Cale.
hvala na lepim zeljama i još jednom HVALA.
Puno pozdrava i sve najbolje Cale.