Osecam cudan miris iz vagine

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
binasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 1:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Osecam cudan miris iz vagine

Post od binasa »

Molim za pomoc sve one koji znaju nesto u vezi ovoga da se jave.
Vec neko vreme sam pocela da osecam cudan miris iz vagine posle drugog dana odnosa sa muzem.
Pokusavam to da operm ali nema sanse,nekad smrdim i samoj sebi i to je pocelo opasno da me palsi.Zakazala sam termin kod dr ali tek 25 05 tako da mi je to predugo da cekam,ceslja sam po netu ali nista nisam uspela da nadjem u vezi toga.Naisla sam samo nesto slicno da pisu u vezi side ali tu sam mogusnost iskljucila jer sam radila sida-test pre 2 meseca.
Postoji li iko ko bi znao da mi kaze sta se to desava u meni i kako da otklonim taj miris(krpale macke) iz sebe.
A verujte mnogo se ruzno osecam ako u tim danaima opet imam odnos i muz nemoze da svsi od toga ili se mora drzati za nos.
Hvala vam :oops: :cry:
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Verovatno je u pitanju neka infekcija, bez lekarskog pregleda neces stici do izlecenja i prave dijagnoze.
binasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 1:01 am

Post od binasa »

Vrlo ja moguce ali ja sam 17 februara imala spontani i tada je dr radio analize,uzimao briseve,vadio krv sveke sedmice i nista nije nasao a ja sam jos tada to osecala ali mu tada nisam nista rekla u vezi toga jer sam bila puno potresena od spontanog.
Ti znas kako to sve ide ovamo i opet nista.
Hvala ti puno sto si se javila.
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Trihomonas.Uradi cervikalni i vaginalni bris.Ako se to potvrdi kao tacno,neophodno je da i partner uzima terapiju.
Odgovori