savjet, hitno----:::::

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
haly_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 12, 2009 8:08 pm

savjet, hitno----:::::

Post od haly_m »

pozdrav svima...

po prvi puta sam na ovom forumu ali pretrazujuci net primjetio sam da mogu dobiti ispravan odg od vas jer se na ostalim svodi na spekulacije ali i nestrucne odg...

da li postoji mogucnost da djevojka zatrudni nevina od precum-a,iskreno nismo ni jedno imali odnos a planiramo se uzeti za tri mjeseca i zat necemo prije braka medjutim desila nam se situacija gdje je s moje strane precum navlazio njenu odjecu na intimnom mjestu...
znam da je mala vjerovatnoca ili pak nikakva ali vas molim za strucan odg radi opsirnijeg saznanja ali i da joj objasnim jer se boji a opet ne mogu je gledati zabrinutu...

hvala unaprijed
lijep pozdrav
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

preko odece? apsolutno nikakva.

negde sam citala da cak i ako dvoje zdravih ljudi imaju full odnose u vreme ovulacije da su sanse 20% da dodje do zaceca. zato se i smatra normalnim da ljudi pokusavaju bar 6 meseci da dobiju dete.

mislim da mozete 100% da budete mirni.

pozdrav!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

e da, setila sam se. procitala sam na * u odeljku o infertilitetu. tu doktori pishu tekstove, pa daj svojoj devojci da procita i da skapira da do trudnoce ne dolazi tako lako.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Mada... Nikad se ne zna. Teoretski...

Salim se. :)
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

A bezgresno zacece,cccccc :D ?
Ma salim se,naravno da nema sanse!!!!!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

pa sad kad se sprdamo, imaju i one varijante iz teen magazina "doktore, juče me je na ulici jedan čovek lascivno pogledao. da li sam trudna?" ili "oprala sam zube četkicom svojeg dečka, je li moguće da sam ostala u drugom stanju?"

ehhhhh, kad bi to tako lako išlo, ne bih ja muku mučila sa endometriozom...;)
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

anyushkam zato se i zezam na ovakva pitanja.Ljudi muku muce da dodju do potomstva a onda naletis na ovako nesto.Ma...... :evil:
Sada ocekujem paljbu onih jako moralnih,kako je bitno postaviti bilo kakvo pitanje kada vec do sada osnovne stvari o reprodukciji nisu naucili.Bas me briga!!!!!
Vazno je upustiti se u seksualne odnose a blage veze o kontracepciji nemaju.Posle naravno sledi pitanje o "carobnoj"piluli za dan posle.....I opet :evil:
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

ibi-ibi napisao:anyushkam zato se i zezam na ovakva pitanja.Ljudi muku muce da dodju do potomstva a onda naletis na ovako nesto.Ma...... :evil:
Sada ocekujem paljbu onih jako moralnih,kako je bitno postaviti bilo kakvo pitanje kada vec do sada osnovne stvari o reprodukciji nisu naucili.Bas me briga!!!!!
Vazno je upustiti se u seksualne odnose a blage veze o kontracepciji nemaju.Posle naravno sledi pitanje o "carobnoj"piluli za dan posle.....I opet :evil:
a dobro, šta da se radi, kad neko već stupi u odnose, bolje da se raspita ikad nego nikad, tj. bolje da sazna pre nego što bude prekasno. ali da ima glupih pitanja, ima da se uhvatiš za glavu.
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

Pa dobro,eto naucili su nesto novo.Gaće su odlicno sredstvo za kontracepciju :D
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

ibi-ibi napisao:Pa dobro,eto naucili su nesto novo.Gaće su odlicno sredstvo za kontracepciju :D
:lol: :lol: :lol: najbolje!! :lol: :lol:
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

anyushkam napisao:
ibi-ibi napisao:Pa dobro,eto naucili su nesto novo.Gaæe su odlicno sredstvo za kontracepciju :D
ako su navucene, naravno. isto kazu i da je aspirin odlicno sredstvo za kontracepciju: ako ga devojka grzi cvrsto stisnutog izmedju kolena...

:D
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

isidora napisao:
anyushkam napisao:
ibi-ibi napisao:Pa dobro,eto naucili su nesto novo.Gaće su odlicno sredstvo za kontracepciju :D
ako su navucene, naravno. isto kazu i da je aspirin odlicno sredstvo za kontracepciju: ako ga devojka grzi cvrsto stisnutog izmedju kolena...

:D
Ali da ledja okrene prema zidu :D :D
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

Pazi, ja sam sigurna da postoje price u kojima je devojka stvarno zatrudnela npr. poslednjeg dana ciklusa od predsemene tecnosti. To mogu da zamislim, i jasno mi je kad neko postavi takvo pitanje. Ali mi nikad nece biti jasno zasto su:
a. neke devojke sigurne da su trudne ako im je penis prisao na 2 mm
b. neki muskarci uvereni da njihovo "kosmicko seme" 100% moze da oplodi zenu cak i ako uzima pilule za kontracepciju (onda se navodi onih famoznih 1%), ili ako u se goli valjali po krevetu bez zaštite. :)
Jbg, valjda su u strahu veeeeelike oci :o :) :)
Odgovori