Postovani,
radi se o mojoj tetki, staroj 57 godina, pre nedelju dana se prvi put javila doktoru. I od tada sve ide na dole vrtoglavom brzinom .Verujte da ne znam gde se nalazim.Ako ikako mozete, molim Vas, pomozite - savet preporuka za terapiju, prognoza bilo sta....
Rezultati su sledeci :
A. PATOHISTOLOŠKA DIJAGNOZA
ADENOCARCINOMA GRADUS I NG-1 MUCOSAE INTESTINI CRASSI
B. MR KARLICE
Tu pelvis min / recto – uterina /
Meta in ossibus
Cystitis chr
Lymphadenopathia ingv.bill
C. KOMPJUTERIZOVANA TOMOGRAFIJA GRUDNOG KOŠA I KARLICE
Meta pulm bill
Meta in hepate
Lymphadenopathia retroperitonealis
Hydronephrosis renis bill
Calculosis renum
Meta in ossibus susp
D. Tumor markeri
CEA 4.35
CA 19-9 64.91
ocekuje se zakazivanje konzilijuma.
Malo je reci da smo ocajni. Sta mozemo da ocekujemo?Ima li ikakvog nacina da joj pomognemo?
Unapred Vam se iz srca zahvaljujem!
Molim za pomoc, savet, preporuku bilo sta....
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 3:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zar bas niko od 70 ljudi koji su videli temu nema nista - pametno ili glupo - da kaze?
Molim Vas, doktori, poznavaoci, bilo ko? bilo sta?
Sve gore od goreg.. od dana postavljanja teme svaki sledeci je doneo novu losu vest...ona se sve gore oseca.. i psihicki i fizicki...
I kap u prepunoj casi danas...konzilijum na IORS je poslao kuci sa Megace sirupom...mi smo totalno zapanjeni... i blokirani...
Izmedju izvestaja koji su predati konzilijumu, predat je i izvestaj jednog profesora kod koga je bila prve nedelje po dijagnozi... on je bio odsutan u medjuvremenu i u cetvrtak ide kod njega... I doktori na konzilijumu su rekli, kako su mi preneli posto nisam bila prisutna nesto kao pa kad ste poceli kod njega onda i nastavite...inace prof je veliko ime u oblasti kolonorektalnih karcinoma ...
Mene sada zanima da li je to sto su je poslali kuci lekarska sujeta, ne zele da se mesaju ili za nju nema nikakve terapije???!!
Srce mi se slama dok ovo pisem...
Ne mogu da shvatim da li je moguce da nema bas nikakve terapije
Hemo?Zracenje? Bilo sta?
Molim vas pomozite mi!

Sve gore od goreg.. od dana postavljanja teme svaki sledeci je doneo novu losu vest...ona se sve gore oseca.. i psihicki i fizicki...
I kap u prepunoj casi danas...konzilijum na IORS je poslao kuci sa Megace sirupom...mi smo totalno zapanjeni... i blokirani...
Izmedju izvestaja koji su predati konzilijumu, predat je i izvestaj jednog profesora kod koga je bila prve nedelje po dijagnozi... on je bio odsutan u medjuvremenu i u cetvrtak ide kod njega... I doktori na konzilijumu su rekli, kako su mi preneli posto nisam bila prisutna nesto kao pa kad ste poceli kod njega onda i nastavite...inace prof je veliko ime u oblasti kolonorektalnih karcinoma ...
Mene sada zanima da li je to sto su je poslali kuci lekarska sujeta, ne zele da se mesaju ili za nju nema nikakve terapije???!!
Srce mi se slama dok ovo pisem...

Ne mogu da shvatim da li je moguce da nema bas nikakve terapije

Hemo?Zracenje? Bilo sta?
Molim vas pomozite mi!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Meni je zaista zao sto ste u poziciji da Vam niko nije licem u lice objasnio o cemu se radi, nego pokusavate ovako putem interneta da saznate nesto sto nikako nije za saopstavanje preko foruma. Stoga cu pokusati da ovo kazem sto krace i jasnije, ali sa molbom da sami izvucete zakljucak:
Radi se o karcinomu koji je poreklom iz debelog creva i koji se rasirio po maloj karlici, usao u kosti, dopro do jetre i usao u nju, a presao je i iz abdomena u grudni kos i napravio metastazu u plucima. Svojom masom je zablokirao odlivanje urina iz oba bubrega. Nema operativne, zracne ili hemotrapije koja bi mogla da ukloni ovako rasprostranjen tumor. Njegova agresivnost je velika i dalja invazija na vitalne organe je neminovna.
Dr Ivica
Radi se o karcinomu koji je poreklom iz debelog creva i koji se rasirio po maloj karlici, usao u kosti, dopro do jetre i usao u nju, a presao je i iz abdomena u grudni kos i napravio metastazu u plucima. Svojom masom je zablokirao odlivanje urina iz oba bubrega. Nema operativne, zracne ili hemotrapije koja bi mogla da ukloni ovako rasprostranjen tumor. Njegova agresivnost je velika i dalja invazija na vitalne organe je neminovna.
Dr Ivica
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
Metastaze u poodmaklom stepenu,ipak se malo kasnije javila,naj verovatnije je imala nekih problema i ranije ali nije ishla lekaru,neka poslusha savete lekara od sada pa nadalle mogu joj kolko-tolko produzhiti zhivot uz adekvatnu terapiju
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
-
- Novi član
meni je najvec sok sto ona bas nikakvih tegoba nije imala...ni anemije..ni krv u stolici...nista sem sporadicnog umora, sto je prepisivano stresu...
Ne shvatam sta to znaci... legnes zdrav, probudis se bolestan i kazu ti da ti nema spasa...mislim, stvarno...
Sad smo u potrazim za bilo cim sto joj moze makar koliko toliko produziti zivot i olaksati ga...Ako imate neke ideje...
Hvala.
Ne shvatam sta to znaci... legnes zdrav, probudis se bolestan i kazu ti da ti nema spasa...mislim, stvarno...

Sad smo u potrazim za bilo cim sto joj moze makar koliko toliko produziti zivot i olaksati ga...Ako imate neke ideje...
Hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 8:10 am
Uf
Jako mi je zao, volela bih da postoji nesto sto bi ti pomoglo, samo pokusavajte da odrzite pozitivan duh..borite se zajedno sa njom... hrabro,mada je uzasno tesko....Moji roditelji su oboleli od karcinoma, sve vreme odlazimo kod homeopate-geneticara iz Novog Sada, prof.Krstic je sjajan...e sad da li ti njegovi homeopatski lekovi zaista deluju ili se nesto drugo dogadja, ne znam..njima je bolje...ja ti mogu dati njegov broj telefona, mozda on moze da pomogne...Eto to je sve koliko ja mogu da ti pomognem, znam da ti je jako tesko....pozdrav
-
- Novi član
Hvala Vam puno na podrsci. Bilo bi mi drago da mi prosledite podatke od tog homeopate, mi smo i pre svega ovoga mnogo vise verovali alternativnoj medicini a sada tek...
Moj mail je [email protected]
Svi koji imaju nesto da predloze mogu me tu kontaktirati.
Hvala!
Moj mail je [email protected]
Svi koji imaju nesto da predloze mogu me tu kontaktirati.
Hvala!