trudnicko bolovanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
trudnicko bolovanje
Molila bi za info ako ima neko da je skorije koristio trudnicko bolovanje u Beogradu. Zanima me da li su sada poostrili kriterijume za odlazak na bolovanje, obzirom da je uvedeno 100% plate ...hvala najlepse
Moju zenu ocigledno lazu mada mi nije jasno zasto jer pare ne daje firma nego Grad. Kao kasni se po 4 meseca, bice tamo nekad' ...
Znam ja koja je to varijanta, to je kao i sa svim drugim stvarima (kao i recimo sa nadoknadom porodiljama), oni ti toliko otezaju sve to, namerno, da bi zene odustale i rekle " ma ko ih bre je*e, bas me briga za njihovih 35%" sto moja zena upravo i kaze... i onda ne daju pare... djubrad u svakom slucaju... jer nigde ne postoji na netu da nesto pise o tome, nikakav zvanican dokument, nigde u novinama, nigde!!! Barem mi nismo nasli...
Znam ja koja je to varijanta, to je kao i sa svim drugim stvarima (kao i recimo sa nadoknadom porodiljama), oni ti toliko otezaju sve to, namerno, da bi zene odustale i rekle " ma ko ih bre je*e, bas me briga za njihovih 35%" sto moja zena upravo i kaze... i onda ne daju pare... djubrad u svakom slucaju... jer nigde ne postoji na netu da nesto pise o tome, nikakav zvanican dokument, nigde u novinama, nigde!!! Barem mi nismo nasli...
Trudnicko sam otvorila u novembru. Istina da grad daje pare, ali grad isplacuje pare firmi a firma zatim daje zapolenima. Meni su isplatili februar, dok april kasne(jos nisu isplatili)
A za trudnicko, normalno sam otvorila, otisla u dom zdravlja, pa na komisiju pa sve to odnela u kadrovsko odeljenje u mojoj firmi.
A za trudnicko, normalno sam otvorila, otisla u dom zdravlja, pa na komisiju pa sve to odnela u kadrovsko odeljenje u mojoj firmi.
Ako je tako kao sto kazes onda prakticno u firmi mogu da se prave blesavi i da namerno ne uplacuju pare na racun korisnika... sta se desava za mart mesec, kazes da su ti isplatili za februar i da kase za april?
Moja supruga je otvorila trudnicko ja mislim u martu, odnosno tada je prvi mesec komisijskog bolovanja, posto se prvi mesec navodno ne racuna jer ti njega daje lekar bez komisije...
Moja supruga je otvorila trudnicko ja mislim u martu, odnosno tada je prvi mesec komisijskog bolovanja, posto se prvi mesec navodno ne racuna jer ti njega daje lekar bez komisije...