Bolan odnos

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
jelena986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 10:17 pm

Bolan odnos

Post od jelena986 »

Imam 23 godine i pre oko mesec dana sam imala prvi odnos. Bilo mi je bolno prvi put ali je tako bilo i svaki sledeci. Ne znam u cemu je problem, decko je pazljiv, verujem mu i sve radimo polako ali mene svaki put jako boli. Pri samom pocetku odnosa bol je veoma jak, pri samom ulasku, ali takodje on je prisutan i tokom celog odnosa samo je manjeg intenziteta. Da li je moguce da mi himen nije pukao jer uopste nisam krvarila, ni jednom?..
Svakako planiram da posetim doktora zbog ovog problema ali bih volela da cujem Vase misljenje ukoliko je neko bio u slicnoj situaciji.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

Meni su prva 3 puta bila bolna, a krvi je bilo par kapljica 2. put.
Nemam pojma sta da ti kazem, i sama znas da ti to samo doktor moze pogledati i reci sta se desava.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

meni su prvih 10 puta bili bolni, i svaki put ako imamo vecu pauzu (7 dana) mi je bolno. a upraznjavam sex skoro 20 godina, i imala sam dva vaginalna porodjaja....

sve je ok, samo opusteno!
www.www
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 6:56 pm

Post od www.www »

poslala sam ti pp
Odgovori