OZILJAK OD CARSKOG REZA,IMA LI LEKA???

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

vinkywink
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 7:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vinkywink »

Naravno da mi to daje za pravo, nisam isla kod njih da zatezem zadnjicu niti povecevam grudi vec da operisem aterom koji je benigni tumor lojne zlezde i koji mi se vec treci put vratio i sada vise ni sama ne znam kome da se obratim jer je poceo uzasno da me boli i da raste pod kozom a obojica nestrucnih i prepotetnih lekara su me ubedjivali kako je sve u redu kao da ja nemam oci nego treba oni da mi ih otvore... Za Radmila Roncevica me to cudi jer sam videla njegove radove i zaista je pomogao ljudima, sanirao im je uzasne stvari ali meni nije baz zato sto je pun sebe i ne slusa svoje pacijente kao ni Gacevic, oni mozda jesu lekari ali svoje telo ja najbolje poznajem i mogu da osetim kad nesto nije u redu sa mnom, prvo me Gacevic ubedjivao u to da je sve u redu a nije bilo jer se izraslina nakon operacije videla iz aviona a narocito je pocela da otice posle dermoabrazije zato sam i otisla kod Roncevica koji mi je to ponovo otvorio i operisao ali uzalud jer se ponovo stvorilo, izgleda bolje nego posle Gacevica ali sta to vredi kad je spolja gladac a iznutra jadac, svaki dan mi to raste pod kozom i sad vec napipavam velicinu jajeta, cak vise nisam sigurna u to da je rec o ateromu a ne bi trebali ni oni da budu jer nisu radili nikakve analize i mogu samo da nagadjaju a ne da sa sigurnoscu tvrde kao to sto cine. Kako se neko uopste usudjuje da otvara coveku nesto a da pri tome ne radi nikakve analize i sta mogli su i sto puta da ga operisu i vade kad nisu pomocu analiza otkrili uzrok nastanka kao ni to o cemu je rec, mozda to uopste nije aterom neko ko zna sta i ako jeste kako je moguce da mi se treci put stvorio a oni tvrde da su sve ocistili, dajte molim Vas, mom drugu je brat koji je kardio - hirurg a ne plasticar, aterom otvorio u kucnim uslovima, ocistio i zasio pa mu se nije vise stvorio, a ja se vise od godinu dana maltretiram sa tim i stvara se iznova i iznova, pa kad Vi tvrdite da je plsaticna hirurgija u Srbiji toliko dobra objasnite mi molim Vas kako je moguce da mi se desava to sto mi se desava?
vinkywink
Novi član
Novi član

Post od vinkywink »

Naravno da mi to daje za pravo, nisam isla kod njih da zatezem zadnjicu niti povecevam grudi vec da operisem aterom koji je benigni tumor lojne zlezde i koji mi se vec treci put vratio i sada vise ni sama ne znam kome da se obratim jer je poceo uzasno da me boli i da raste pod kozom a obojica nestrucnih i prepotetnih lekara su me ubedjivali kako je sve u redu kao da ja nemam oci nego treba oni da mi ih otvore... Za Radmila Roncevica me to cudi jer sam videla njegove radove i zaista je pomogao ljudima, sanirao im je uzasne stvari ali meni nije baz zato sto je pun sebe i ne slusa svoje pacijente kao ni Gacevic, oni mozda jesu lekari ali svoje telo ja najbolje poznajem i mogu da osetim kad nesto nije u redu sa mnom, prvo me Gacevic ubedjivao u to da je sve u redu a nije bilo jer se izraslina nakon operacije videla iz aviona a narocito je pocela da otice posle dermoabrazije zato sam i otisla kod Roncevica koji mi je to ponovo otvorio i operisao ali uzalud jer se ponovo stvorilo, izgleda bolje nego posle Gacevica ali sta to vredi kad je spolja gladac a iznutra jadac, svaki dan mi to raste pod kozom i sad vec napipavam velicinu jajeta, cak vise nisam sigurna u to da je rec o ateromu a ne bi trebali ni oni da budu jer nisu radili nikakve analize i mogu samo da nagadjaju a ne da sa sigurnoscu tvrde kao to sto cine. Kako se neko uopste usudjuje da otvara coveku nesto a da pri tome ne radi nikakve analize i sta mogli su i sto puta da ga operisu i vade kad nisu pomocu analiza otkrili uzrok nastanka kao ni to o cemu je rec, mozda to uopste nije aterom neko ko zna sta i ako jeste kako je moguce da mi se treci put stvorio a oni tvrde da su sve ocistili, dajte molim Vas, mom drugu je brat koji je kardio - hirurg a ne plasticar, aterom otvorio u kucnim uslovima, ocistio i zasio pa mu se nije vise stvorio, a ja se vise od godinu dana maltretiram sa tim i stvara se iznova i iznova, pa kad Vi tvrdite da je plsaticna hirurgija u Srbiji toliko dobra objasnite mi molim Vas kako je moguce da mi se desava to sto mi se desava?
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

vinkywink napisao:Naravno da mi to daje za pravo, nisam isla kod njih da zatezem zadnjicu niti povecevam grudi vec da operisem aterom koji je benigni tumor lojne zlezde i koji mi se vec treci put vratio i sada vise ni sama ne znam kome da se obratim jer je poceo uzasno da me boli i da raste pod kozom a obojica nestrucnih i prepotetnih lekara su me ubedjivali kako je sve u redu kao da ja nemam oci nego treba oni da mi ih otvore... Za Radmila Roncevica me to cudi jer sam videla njegove radove i zaista je pomogao ljudima, sanirao im je uzasne stvari ali meni nije baz zato sto je pun sebe i ne slusa svoje pacijente kao ni Gacevic, oni mozda jesu lekari ali svoje telo ja najbolje poznajem i mogu da osetim kad nesto nije u redu sa mnom, prvo me Gacevic ubedjivao u to da je sve u redu a nije bilo jer se izraslina nakon operacije videla iz aviona a narocito je pocela da otice posle dermoabrazije zato sam i otisla kod Roncevica koji mi je to ponovo otvorio i operisao ali uzalud jer se ponovo stvorilo, izgleda bolje nego posle Gacevica ali sta to vredi kad je spolja gladac a iznutra jadac, svaki dan mi to raste pod kozom i sad vec napipavam velicinu jajeta, cak vise nisam sigurna u to da je rec o ateromu a ne bi trebali ni oni da budu jer nisu radili nikakve analize i mogu samo da nagadjaju a ne da sa sigurnoscu tvrde kao to sto cine. Kako se neko uopste usudjuje da otvara coveku nesto a da pri tome ne radi nikakve analize i sta mogli su i sto puta da ga operisu i vade kad nisu pomocu analiza otkrili uzrok nastanka kao ni to o cemu je rec, mozda to uopste nije aterom neko ko zna sta i ako jeste kako je moguce da mi se treci put stvorio a oni tvrde da su sve ocistili, dajte molim Vas, mom drugu je brat koji je kardio - hirurg a ne plasticar, aterom otvorio u kucnim uslovima, ocistio i zasio pa mu se nije vise stvorio, a ja se vise od godinu dana maltretiram sa tim i stvara se iznova i iznova, pa kad Vi tvrdite da je plsaticna hirurgija u Srbiji toliko dobra objasnite mi molim Vas kako je moguce da mi se desava to sto mi se desava?
Ma ja ne tvrdim da je plasticna hir. u Srbiji ne znam sta. Ja samo kazem da je moje iskustvo ok. I moj doktor.

Drugo, ako je operacija onda je operacija, i treba da se ima isti odnos i prema podizanju zadnjice, kao i prema tumoru, mislim na isti odnos u smislu ozbiljnosti i profesionalnosti koju doktor treba da ima kad pristupa operaciji. Ne bih pezorativno govorila ni o podizanju kapaka, zadnjice, grudi... sve je to operacija, anestezija, ...

Ovo sto se Vama desilo je strasno, ali smatram i dalje da ne treba da se generalno za sve plasticare kaze da su kreteni koji nemaju pojma. Samo sam to htela da kazem, a nadam se da cete sto pre resiti Vas problem, koji je pre svega zdravstvene prirode.

Pozdrav, sve najbolje.
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
Kontakt:

Post od Plastic Surgeon »

vinkywink, zao mi je sto ste u takvoj situaciji :( Evo sad sam malo citala o tome i receno je da ako aterom nije komplikovan - histologija se obicno ne radi. Mada verovetno bi trebali to da obavite (ako niste jos). U stvari treba da odete na kompletni pregled kod obicnog hirurga, jer postoji nesto sto ga izaziva... Mislim nisam strucnjak da vam dajem kvalitetan savet... Recimo, ja sa ovakivim problemom nebi isla kod pl. hirurga. Po meni pl hirurgija resava estetske probleme...
Uostalom, slazem se sa isidorom
vinkywink
Novi član
Novi član

Post od vinkywink »

Obratila sam se plasticarima jer nisam zelela da mi ostane oziljak ali sam izgleda gadno pogresila, nisam tada znala nista o ateromima ali sam se sada itekako informisala, sa mojim telom ocigledno nesto nije u redu dok mi se to ponovo stvara samo sto nikome od navedenih nije palo na pamet da otkrije uzrok nastanke nego dajte da otvorimo pa sta bude a ja treba da hodam kao nakaza, u svakom slucaju mislim da cu se obratiti Zavodu za kozne i venericne bolesti jer smatram da drzavne ustanove svakako imaju vece mogucnosti sto se tice analiza i svakako vecu odgovornost. Smatram da ste sigurno u pravu jer to jeste zdravstveni problem i kod mene ocigledno ogroman jer se vise od godinu dana maltretiram sa tim, samo sto je problem sto nakon dva losa iskustva vise nemam poverenja u lekare...
Odgovori