Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
POZDRAV SVIMA...JA SAM VEC DUGO KORISNIK OVOG FORUMA I GOMILU SVOJIH PROBLEMA SAM OVDE RESHILA...ALI,OVAJ PUT,PROBLEM IMA MOJA DRUGARICA,KOJA NEMA RACHUNAR,PA SAM MISLILA DA SE VAMA OBRATIM U NJENO IME...
Ovako,ona je u drugom stanju,u 8. nedelji....i ima neka blaga krvarenja koja su vishe sekret nego krv...i posle brisanja vagine taj sekret je malo jachi,kaze da je braon boje a ovako na vesu joj ne ostaje...Osim toga,oseca bolove u butinama,onako tupe,kao pred menstruaciju.
Bila je kod lekara,naravno,i uradila sve analize koje se standardno rade i svi rezultati su u redu....doktorka joj je rekla da sacheka par dana pa ako to ne stane da se jawi ali da u principu ne brine,jer se mnogim trudnicama to desava u prvom tromesechju...
Molim was da mi wi date swoje mishljenje...weeeeliki pozdraw!!
Ne bih da vas plasim,ja sam slicne probleme imala i sve se zavrsilo kiretazom, na zalost...
Nadam se da nece kod nje biti ista situacija,verovatno da ima zena koje drugacije dozivljavaju neke simptome, al u ovom slucaju je kod mene bilo lose....
Tacno je da se ista pojava desava mnogim trudnicama u prvom tromesecju,ali se ne zavrsi kod svih isto.Ja sam primala progesteron pa se to uz dosta mirovanja sredilo.Kod drugih se na zalost zavrsilo misedom.Mozda ne bi bilo lose da druigarica opet ode kod dr,mislim da je to najsigurnije.Srecno
Pa doktorka joj je rekla da saceka par dana. Mislim da ni ona ne moze sada da joj pomogne. Na zalost, u prvim nedeljama trudnoce se to desava cesto i ne preduzima se nista narocito, ako se proceni da ce biti missed, jer to priroda sama regulise "lose" embrione... koliko god surovo zvucalo.