KRAJEM PROSLE GODINE RADILA SAM PAPA TEST, I UZ , ISVE JE BILO U REDU . SEM STO SAM IMALA UPALU JAJNIKA .
U FEBRUARU SAM IMALA MALO POVISEN SEKRET I RADILA PONOVO ANALIZU SEKRETA , UZ I OPAT IMALA UPALU. DA SU MI UZELI ANALIZE ZA PAPU OTISLA BIH PO REZULTAT , .
24.04.2009 - ZOVU ME I KAZU DA TREBA DA UZMEM PAPA TEST . JA ODEM I TAMO IMAM STA DA VIDIM PAPA IIIa , odmah mi je dala da radim neke briseve. i sama znam da nesto nije u redu samo me brine da li je moguce da za dva meseca dodje do neke promene .
i naravno sta mi je ciniti .
PROSLE GODINE KRECU MOJE NOCNE MORE JER SAM PROSLE GODINE ZARADILA I KOKSAKI , PROLAPS , SAD I OVO MOLIM VAS PPOMOZITE I RECI TE MI STA MI JE CINITI .
UNAPRED HVALA .
papa 3 grupa . MOLIM VAS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
papa 3 grupa . MOLIM VAS
borba
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
hvala puno , danas sam bila kod lekara, uradila mi je kolkosopski pregled, i rekla je da me ceka biopsija .je r ova moja treca grupa ukazuje da se desavaju neke promene , jer i mam i neku diagnozu kao sto hiperhromazija cil ,epitela .neznam sta da kazem , odem ja da uraim danas tumor marker CA125. onno sto moram da kazem da je referentna vrednost, je od 0-35 a sad imam 50.3, doktorka kaze da je to zato sto sam u poslednjem danu ciklusa . .
u svakom slucaju moram da kazem HVALA
u svakom slucaju moram da kazem HVALA
borba
-
- Aktivan član
Ja i dalje mislim da nema razloga da brines, jer da je nesto, ne daj Boze vece, prvo ne bi pokazalo 3A, vec 3 B ...ili ne daj Boze nesto trece...a ovako sasvim je normalno da ti radi biopsiju, mada neko cak nebi ni radio, vec lecio upalu i pratio, ali ona prosto hoce da bude sigurna da su te tvoje promene samo to sto papa kaze...a to nije nista opasno.
Nemoj da se sekiras. Citala sam na netu da je cak nekim ljudima papa3a jednostavno na neki nacin " normalno" stanje...koje se prati na svaka 3 meseca...e sad...svako je prica za sebe, samo se nesmes nervirati, jer kazu da ono smo sto mislimo, tj. da nam se ono o cemu razmisljamo i dogadja. Javi !
Pozzzz
Nemoj da se sekiras. Citala sam na netu da je cak nekim ljudima papa3a jednostavno na neki nacin " normalno" stanje...koje se prati na svaka 3 meseca...e sad...svako je prica za sebe, samo se nesmes nervirati, jer kazu da ono smo sto mislimo, tj. da nam se ono o cemu razmisljamo i dogadja. Javi !
Pozzzz
-
- Aktivan član
Ma naravno da ima.
Ja ti predvidjam neku terapiju antibioticima/vaginaletama...eventualno,u najgorem slucaju konizaciju...koja je rutinska.Nemoj da brines. vec si dovoljno opteretila svoj imunitet sa koksakijem, i time sto si nabrojala...prema tome sad se samo opusti.
I nema na cemu. I sama prolazim kroz isto.
Ja ti predvidjam neku terapiju antibioticima/vaginaletama...eventualno,u najgorem slucaju konizaciju...koja je rutinska.Nemoj da brines. vec si dovoljno opteretila svoj imunitet sa koksakijem, i time sto si nabrojala...prema tome sad se samo opusti.
I nema na cemu. I sama prolazim kroz isto.

-
- Aktivan član
evo mene da se javim , moja doktorka mi je odradila biopsiju , uzela je pet ili sest uzoraka , nisam lepo videla , nije bolelala moram reci , ne kravarim nesto puno , brinem se , jer mi je doktorka rekla da smo to trebali da odradimo kad su mi stigli rezultati u februaru , ali kao nije kasno , lepo je sto si dosla , a ja meni dodje da presedim svaki dan tamo .
veli pozdrav svima i hvala .
veli pozdrav svima i hvala .
borba