Pozdrav svima
Imam problem, vec dva dana imam celodnevne mucnine i gadjenje na hranu, opstu malaksalost i umor, bol u ledjima. Imam nagon za povracanje ali nemam bol u zelucu. Stalno imam osecaj da imam temperaturu i nalete vreline, ali temperature u stvari nema. Sva hrana mi ima ukus stiropora i prosto me je strah da bilo sta jedem jer je osecaj neopisivo grozan. Imam i malu vrtoglavicu i nesvesticu.
Poslednju menstruaciju sam imala 13.4 i trebalo bi da dobijem 10.5.
Pomisljam da je mozda trudnoca, ali ne zelim da budem paranoicna. S druge strane mozda bih uzimala neku terapiju ali me opet strah sta ako sam stvarno trudna...
Moje pitanje je da li je neko mozda imao slicne simptome trudnoce i da li je moguce da se oni ovako rano javljaju?
Bilo ko...
hvala i pozdrav
mucnina-trudnoca ili grip?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa tesko da mi ovako na slepo mozemo da ti pomognemo. Meni to lici na simptome trudnoce, a opet ne mora da bude. Ja slicne simptome imam nekada i kad treba da dobijem. Ono po cemu se meni cela prica kada sam bila trudna razlikovala su bile grudi.
Najbolje je ipak da uradis test i to onaj putem krvi u laboratoriji, da se ne bi vise mucila raznoraznim sumnjama....
Najbolje je ipak da uradis test i to onaj putem krvi u laboratoriji, da se ne bi vise mucila raznoraznim sumnjama....