mucnina-trudnoca ili grip?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

mucnina-trudnoca ili grip?

Post od JZM »

Pozdrav svima

Imam problem, vec dva dana imam celodnevne mucnine i gadjenje na hranu, opstu malaksalost i umor, bol u ledjima. Imam nagon za povracanje ali nemam bol u zelucu. Stalno imam osecaj da imam temperaturu i nalete vreline, ali temperature u stvari nema. Sva hrana mi ima ukus stiropora i prosto me je strah da bilo sta jedem jer je osecaj neopisivo grozan. Imam i malu vrtoglavicu i nesvesticu.

Poslednju menstruaciju sam imala 13.4 i trebalo bi da dobijem 10.5.

Pomisljam da je mozda trudnoca, ali ne zelim da budem paranoicna. S druge strane mozda bih uzimala neku terapiju ali me opet strah sta ako sam stvarno trudna...

Moje pitanje je da li je neko mozda imao slicne simptome trudnoce i da li je moguce da se oni ovako rano javljaju?

Bilo ko...

hvala i pozdrav
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa tesko da mi ovako na slepo mozemo da ti pomognemo. Meni to lici na simptome trudnoce, a opet ne mora da bude. Ja slicne simptome imam nekada i kad treba da dobijem. Ono po cemu se meni cela prica kada sam bila trudna razlikovala su bile grudi.
Najbolje je ipak da uradis test i to onaj putem krvi u laboratoriji, da se ne bi vise mucila raznoraznim sumnjama....
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

uradi BetaHCG test iz krvi i mozes jos danas da znas... :)
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Kontakt:

Post od 31524 »

Ja sam imala takve simptome kad sam ostala trudna,sem te mucnine sto nisam imala.kakav ti je bol u ledjima?
A mozes vec 8.05.da kupis test za trudnocu ako ocekujes men. 10.05
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

Bolovi u ledjima su nekad konstantni a najcesce me probada u donjem delu ledja sa desne strane, malo iznad karlice u tzv "krstima"
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Kontakt:

Post od 31524 »

Meni su takvi bolovi bili i :lol: trudna
JZM
Aktivan član
Aktivan član

Post od JZM »

to bi bilo jako lepo, zaista zelim bas ovu trudnocu... U svakom slucaju jos cetri dana mogu da zivim u slatkom iscekivanju pa cemo videti posle!
Odgovori