Dete sada ima 13 godina, a pre 2 godine je bukvalno proletela kroz staklo na vratima i pritom posekla gornju usnu i deo nosa, kao i desnu natkolenicu na dva mesta i potkolenicu duboko, skoro do kosti.
Sve rane su posle hirurškog zbrinjavanja čisto i lepo srasle, nema keloida, ali joj je estetski izgled ipak malo poremećen.
Zdravstveno je osigurana preko samohrane majke koja se vodi na birou kao nezaposlena, pa me zanima kakve su njene opcije po pitanju estetskog zahvata na tim oziljcima?
Inače, iz unutrašnjosti je, pa treba li joj uput i za gde iz tamošnjeg Doma zdravlja ili...?
Jednostavno, ima li to dete pravo na estetsku operaciju u nekom od državnih centara o trošku zdravstvenog osiguranja?
Molim za odgovor...
Devojčica u ožiljcima
Ponavljam, ima li ova devojčica pravo da o trošku zdravstvenog osiguranja "sredi" ožiljke u Zvečanskoj ili na VMA?
Da li je moguće da su sve ove liposukcije, korekcije i silikoni važniji od ovakvog slučaja?
Kolege drage, jeste da još uvek ne radim u struci i da sam svesna da me tek čekaju silna razočarenja u medicinu i zdravstvo, ali molim vas da to ne krene još od sad.
Neko od hirurga iz pomenutih ustanova bi morao da zna odgovor na ovo pitanje.
Da li je moguće da su sve ove liposukcije, korekcije i silikoni važniji od ovakvog slučaja?
Kolege drage, jeste da još uvek ne radim u struci i da sam svesna da me tek čekaju silna razočarenja u medicinu i zdravstvo, ali molim vas da to ne krene još od sad.
Neko od hirurga iz pomenutih ustanova bi morao da zna odgovor na ovo pitanje.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda bi bilo dobro da Vase pitanje postavite na podforumu -pitanja i odgovori-!
Mozda je veca verovatnoca da neko od doktora koji se javljaju vide Vase pitanje i pomognu Vam! Ili bar neko od onih ko zna odgovor na Vase pitanje!
Pozdrav i svako dobro!
Mozda je veca verovatnoca da neko od doktora koji se javljaju vide Vase pitanje i pomognu Vam! Ili bar neko od onih ko zna odgovor na Vase pitanje!
Pozdrav i svako dobro!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5