Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
zdravo narode,
nov sam ovde pa jos nisam procitao sve sto je napisano, samo sam hteo da kazem da sam bio bolestan, tj. imao sam tumor testisa i svasta prosao pa ovim putem zelim da ohrabrim i posavetujem sve mucenike u vezi te bolesti.... slobodno se javite
Jeste u pitanju je moj tata sa karcinomom na plucima.Hvala na pitanju,on je sad hvala Bogu odlicno,al imao je dosta kriza koje su sad iza nas.Relativno dobro je podneo prve 3 HT al cetvrta je bila veoma kriticna.Za sad na svakih mesec dana ima kontrolu.
bombardovali su me raznim cudima.... videh ovde da neko prica o srebrnoj vodi... meni je od nje bilo strasno muka i odmah sam je izbacio iz upoterbe. Koristio sam ekomer i propolis za imunitet i to mi je pomagalo.... imao sam neizmerno poverenje u doktorku koja me je psihicki digla iz mrtvih posle prve terapije...