izostanak menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
alexandra_r
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 17, 2009 11:48 am

izostanak menstruacije

Post od alexandra_r »

Vec tri godine sam sexualno aktivna. Prilikom odnosa ni ja ni decko ne koristimo zastitu,mada on uvek pazi i mnogo pre ejakulacije prekine. Menstruaciju sam zadnji put imala 25.02.09. Radila sam tri testa do sad i sva tri su negativna. Mnogo se plasim da nisam trudna iako su testovi negativni. I pre mi je menstruacija kasnila po 19 dana,ali sad se mnogo plasim. Molim vas odgovorite mi sto pre,mnogo sam zabrinuta.
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

Bilo je vec tema o kasnjenju menzisa i negativnih testova, ako nisi sigurna u testove, otidji do prve laboratorije izvadi krv i uradi test iz krvi
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=24071
pozdrav
alexandra_r
Novi član
Novi član

Post od alexandra_r »

Probacu i to. Hvala... :(
alexandra_r
Novi član
Novi član

Post od alexandra_r »

uradila sam jos jedan test-negativan je. nemoguce je da sva cetiri testa koje sam radila nisu tacni...
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

Da...nemoguce je....nesto drugo je razlog izostanka menstruacije.

Koji test ste koristili i da li ste ga pravilno koristili?
alexandra_r
Novi član
Novi član

Post od alexandra_r »

ovako,radila sam one testove sto su kao stapici,a justros sam opet uradila jos jedan test,ali onaj sa pumpicom i opet je negativan.
alexandra_r
Novi član
Novi član

Post od alexandra_r »

nije mi prvi put da radim testove,uvek ih radim po uputstvu.
kaja5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:05 pm

Post od kaja5 »

Ja imam jedan veliki problem!Resila sam da se vamo obratim za pitanje posto mi je kod dr.zakazano tek za 8 maj!Porodila sam se pre osam ipo meseci,a do sedam sam dojila svo to vreme nisam dobijala menstruaciju!Evo vec je proslo skoro mesec ipo ja jos nisam dobila!Test sam radila i negativan je!Moram naglasiti da mi je inace i pre porodjaja menstruacija stalno bila neuredna!Vec se plasim da nije nesto opasno!Dali neko ima neki savet ili odgovor!Unapred zahvalna!
Odgovori