VANMETRICNA TRUDNOCA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

VANMETRICNA TRUDNOCA

Post od dolce-vita »

Pretpostavljam da ova tema vec postoji,ali ja zaista nemam vremena da trazim,Naime,moja drugarica je izgubila bebu, tacnije imala je vanmatericnu trudnocu i imala je unutrasnje krvarenje.Nije mi jasno, isla je na 4d i dr u privatnoj poliklinici nije to video, kako to?Izgubila je bebu, tj-. sve joj se desilo u 3 mes.trudnoce.

Ako neko moze vise da mi kaze o ovome, i koja je mogucnost da ponovo zatrduni????
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

kako treci mesec a vanmatericna? :o to mora da je neka greska!

u svakom slucaju grozno... grozno...

:(
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

re vanmatericna

Post od dolce-vita »

Otkud znam, imala je neko unutrasnje krvarenje, meni je veca nelogicnost da dr na 4d uz nije video da je vanmatericna trudnoca, ako jeste!!!, TREBA GA TUZITI.
leana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 3:49 pm

Post od leana »

Moja sestra je imala vanmatericnu,nije joj se videla trudnoca na UZ,ali je test pokazivao pozitivan,pa je sa mesec i po trudnoce dobila jake bolove i morali su da je operisu.Bila je van matericna.Ne verujem da bi ona izdrzala do treceg meseca ada je bila van matericna,to je neka greska.Mozda je bila trudnoca pa je dobila spontani.
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

vanmatericna trudnoca

Post od dolce-vita »

Sad vidim da sam napisala vametrican, umesto vanmatericna trudnoca, svasta. :o
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

re vanmatericna

Post od dolce-vita »

Pa, evo sta se desilo, ostala je u drugom stzanju, plod je lepo napredovao.Medjutim, valjda joj je na jednom delu materica suzena, nisam sigurna kako to.Plod se spustio tu i posto vise nije mogao da se razvija puklo je i nastanio se na drugo mesto, dobila je unutrasnje krvarenje i jedva ostala ziva.
Odgovori