Postovani,
konzilijum u IORS je odlucio da moja majka od danas krene sa hormonskom terapijom (tablete) tri meseca, a zatim da se transportuje na terapije zracenjem u Kladovo??? O cemu se po Vama radi?
Sa poštovanjem
dopuna za dr. Severusa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 09, 2009 11:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
dopuna za dr. Severusa
Natasa Stamenov
Draga Natasa,
Posto moja majka lezi na IORS, znam da je u fazi deinstalacija jednog uredjaja za zracenje, a nakon toga trebaju da instaliraju novi, tako da su im sada u funkciji (ako to moze tako da se nazove, jer malo-malo pa ne rade) 2 uredjaja i velika je guzva. A u Kladovu isto postoji uredjaj za zracenje i nije uopste guzva, tako da je organizovan prevoz do Kladova i nazad.
pozdravljam vas
Posto moja majka lezi na IORS, znam da je u fazi deinstalacija jednog uredjaja za zracenje, a nakon toga trebaju da instaliraju novi, tako da su im sada u funkciji (ako to moze tako da se nazove, jer malo-malo pa ne rade) 2 uredjaja i velika je guzva. A u Kladovu isto postoji uredjaj za zracenje i nije uopste guzva, tako da je organizovan prevoz do Kladova i nazad.
pozdravljam vas
-
- Novi član
- Kontakt:
Hvala na javljanju, ko god da ste, ali sam uzasnuta pogotovu sto pacijenti iz unutrasnjosti dolaze u Beograd na zracenje, a pacijenti iz Beograda odlaze u Nis, Kladovo, Kamenicu... na zracenje.
Nadam se da me razumete, a zena je ipak u godinama (76) ne moze sama ni da se svuce ni obuce, a ja ne znam kako da putujem tamo svaki cas i da joj pomognem.
Srdacan pozdrav!
Nadam se da me razumete, a zena je ipak u godinama (76) ne moze sama ni da se svuce ni obuce, a ja ne znam kako da putujem tamo svaki cas i da joj pomognem.
Srdacan pozdrav!
Natasa Stamenov
Znate to sto Vama vasa majka izgleda vitalno medicinski ne mora da znaci nista ,ona je verovatno komplteno internisticki obradjena da bi se stekao uvid u funkciju srca,pluca,jetre i bubrega kao vitalnih organa koji mogu biti pogodjeni hemioterapijom jer hemioterapija gubi svoju svrhu ako nezeljeni efekti budu toliko izrazeni da dovedu do komplikacija koje se mogu i fatalno zavrsiti.Kolokvijalno receno:operacija uspela-pacijent umro.Zato se mora biti veoma obazriv kod davanja iste u populaciji pacijenata kod kojih bi ona izazvala potencijalno fatalne komplikacije.
-
- Novi član
- Kontakt:
Postovani dr.Severus
moja majka je dobila kao terapiju Nolvadex 20 mg dnevno 3 meseca, a potom zracenje. To je odluka Konzilijuma od pre 7 dana. Pocela je odmah sa terapijom i za sada se bolje oseca. Ruka je mnogo manje boli, dojka pocinje da dobija svetliju boju. 21.05. ima prvu kontrolu u IORS, a 8.7. ima UZ axilla i ponovnu mamografiju i onda se upucuje na zracenje. O operaciji niko nista za sada ne govori od lekara. Da li ce je uopste biti-videcemo! Oni su optimistični u njenom slučaju, kako sam razumela.
Kako se Vama cini ova prepisana terapija?
moja majka je dobila kao terapiju Nolvadex 20 mg dnevno 3 meseca, a potom zracenje. To je odluka Konzilijuma od pre 7 dana. Pocela je odmah sa terapijom i za sada se bolje oseca. Ruka je mnogo manje boli, dojka pocinje da dobija svetliju boju. 21.05. ima prvu kontrolu u IORS, a 8.7. ima UZ axilla i ponovnu mamografiju i onda se upucuje na zracenje. O operaciji niko nista za sada ne govori od lekara. Da li ce je uopste biti-videcemo! Oni su optimistični u njenom slučaju, kako sam razumela.
Kako se Vama cini ova prepisana terapija?
Natasa Stamenov