BEBA!!!!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od LjubicaBubica »

Evo i ja da se ubacim. Nemoj da se plasis nego razmisljaj pozitivno i leci se i procice. Hlamidija definitivno moze da dovede do steriliteta a i do pobacaja ukoliko pored nje i dodje do trudnoce...desava se. Ali to su one najgore faze,ne dolazi se do toga bas tako lako. Ja sam je imala....pili smo i suprug i ja 10 dana hemomicin i hvala Bogu na naredne tri kontrole vise ih nije bilo i evo sad cekamo bebanu :)
Samo slusaj docu i popi sta ti je dao...i redovno na kontrole...jer test nekad zna da pokaze da je negativan a da je hlamidija jos tu...i obrnuto...zato se rade 3 brisa posle...
Srecno...i pooozitivno,to je najvaznije!
denisnapast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 11:47 pm

Post od denisnapast »

pa mi smo popili 4 kutije dovicina i ja sam stavljala vaginalete pa sad moramo da idemo na briseve.Samo me zanima da li mozemo odma da idemo ili mora proci malo vremena pa na briseve?!
denisnapast
Novi član
Novi član

Post od denisnapast »

JEL OVDE NEMA NIKOGA DA MI ODGOVORI????? :cry:
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Posle antibiotika bi trebalo da prodje minimum sedam dana,pa tek onda na bris,da ne dobijete lažan rezultat.
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Vise od sedam dana, poslebno kad su u pitanju terapije kojima se lece ureaplazma, mikoplazma ili hlamidija.
denisnapast
Novi član
Novi član

Post od denisnapast »

Hvala,uradicu i to ove nedelje bris na klamidiju jer je proslo 10-ak dana otkako smo prestali sa antibioticima!!!!
Odgovori