HELP - Ukocen kuk, potreban antikocioni sistem

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

HELP - Ukocen kuk, potreban antikocioni sistem

Post od remi »

Šta popiti od lekova kada se ukoči kuk? Brufen ne dolazi u obzir, to mi dođe kao bombona. Krema/gel?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kakav naslov poruke, dodje mi da preporucim ELF motorno ulje :)

Mojim pacijentima koji imaju lumbosihialgije ili koksalgije skoro nikad ne dajem kreme, gelove ili masti, jer ne mofu da dopru do mesta koje je izvoriste problema. Najcesce u poslednjevree pisem kombinaciju Movalis tabl. 15mg 2x1 i Sirdalud tabl. 4mg 2x1.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

dr ivica napisao:Kakav naslov poruke, dodje mi da preporucim ELF motorno ulje :)

Mojim pacijentima koji imaju lumbosihialgije ili koksalgije skoro nikad ne dajem kreme, gelove ili masti, jer ne mofu da dopru do mesta koje je izvoriste problema. Najcesce u poslednjevree pisem kombinaciju Movalis tabl. 15mg 2x1 i Sirdalud tabl. 4mg 2x1.

Sve najbolje.
A meni dođe da ga popijem! :lol:

"Spasla" me koleginica sa Actasulid (Nimesulid) tabletama od 100mg. Sporo, ali delotvorno. Trebalo je da prođe pola dana da osetim dejstvo.
A, što se tiče Movalisa: To mi je "kiselo grožđe".
Odgovori