HELP - Ukocen kuk, potreban antikocioni sistem
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
HELP - Ukocen kuk, potreban antikocioni sistem
Šta popiti od lekova kada se ukoči kuk? Brufen ne dolazi u obzir, to mi dođe kao bombona. Krema/gel?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Kakav naslov poruke, dodje mi da preporucim ELF motorno ulje 
Mojim pacijentima koji imaju lumbosihialgije ili koksalgije skoro nikad ne dajem kreme, gelove ili masti, jer ne mofu da dopru do mesta koje je izvoriste problema. Najcesce u poslednjevree pisem kombinaciju Movalis tabl. 15mg 2x1 i Sirdalud tabl. 4mg 2x1.
Sve najbolje.

Mojim pacijentima koji imaju lumbosihialgije ili koksalgije skoro nikad ne dajem kreme, gelove ili masti, jer ne mofu da dopru do mesta koje je izvoriste problema. Najcesce u poslednjevree pisem kombinaciju Movalis tabl. 15mg 2x1 i Sirdalud tabl. 4mg 2x1.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
A meni dođe da ga popijem!dr ivica napisao:Kakav naslov poruke, dodje mi da preporucim ELF motorno ulje
Sve najbolje.

"Spasla" me koleginica sa Actasulid (Nimesulid) tabletama od 100mg. Sporo, ali delotvorno. Trebalo je da prođe pola dana da osetim dejstvo.
A, što se tiče Movalisa: To mi je "kiselo grožđe".