Povreda tokom odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
MalaNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 04, 2009 12:24 am

Povreda tokom odnosa

Post od MalaNS »

Prilikom odnosa u pozi "od pozadi" osetila sam kao da mi je decko bukvalno pomerio nesto unutra, sa leve strane. Uzasno me je bolelo, i imala sam utisak kao da on vrhom penisa kada "udje" do kraja, udara u nesto i pomera to nesto...On ima malo, neznatno kriv u levu stranu, ali je isao zbog nekih drugih stvari kod urologa i onda mu je rekao na osnovu slika da je njegov slucaj potpuno u redu i normalan, da ne postoji potpuno ravan, tako da ne verujem da to moze biti uzrok jer smo dugo zajedno, i ranije nije bilo takvih problema, ni u toj pozi. Ovo je prvi put da se tako nesto desava.

Da li je neka devojka imala slicno iskustvo, i ako na ovom forumu ima neko ko je ginekolog, moze li da mi napise nesto vise?
Hvala unapred.
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

odgovor

Post od bankabre »

da li i dalje boli tokom odnosa?
Koliko dugo je taj bol trajao tada? da li je bilo krvi?
MalaNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 04, 2009 12:24 am

Post od MalaNS »

Bol je trajao dok smo bili u toj pozi,ali je on brzo izasao posto nisam mogla da izdrzim.Nastavili smo u drugoj pozi i nije me nista bolelo.
Bilo je krvi,ali ja nisam sigurna da li je ta krv posledica toga ili menstruacije posto mi je nije bila skroz prestala,islo mi je povremeno u toku dana po malo ali posle odnosa je bilo vise krvi...
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

poslao sam pp

verovatno je doslo do povrede
ALEO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 3:33 pm

Post od ALEO »

kako izgleda kada zena svrsi,ja se utripovao tokom odnosa pa je ostalo na njoj nesto a ja pritom nisam u opste svrsio...u opste...pa se sad tripujem,molim odgovor odma...!!!!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

ALEO napisao:kako izgleda kada zena svrsi,ja se utripovao tokom odnosa pa je ostalo na njoj nesto a ja pritom nisam u opste svrsio...u opste...pa se sad tripujem,molim odgovor odma...!!!!
ajd ti lepo to bolje objasni, posto se ovako ne razume nista osim pitanja "kako izgleda kada žena svrši", za koje uopšte ne razumem zašto te zanima, a da ne pominjem da ne postoji egzaktan odgovor.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

aleo u svakom slucaju kad zena svrsi ne izbace sparmu, pa ako je tako nesto bilo ipak je tvoje!
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

aleo u svakom slucaju kad zena svrsi ne izbacuje spermu, pa ako je tako nesto bilo ipak je tvoje
ALEO
Novi član
Novi član

Post od ALEO »

ma ok to nego jer ima izgled njihov sekter taj ili sta vec kada izadje?ja sam cuo kada zena svrsi da im izadje ,,ponekad,, nesto...tako da molim odgovor!!!stvarno mi je bitno!
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

koliko ja znam ne! Ako zena i "izbaci" tecnost (a to se retko dogadja) onda je to uglavnom malo urina. No, moguce je da ona ima pojacan sekret ili neku infekciju pa da je to to sto si ti mislio, ali to sa orgazmom i svrsavanjem nema bas toliko veze....
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

I nema potrebe da isto pitanje postavljas na svim temama....
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

a meni nije jasno kako su (po kom kriterijumu) ove dve teme spojene? :o :o
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

Ma nisu spojene, on je jednostavno ispisao svoj "problem" gde god je stigao....
ALEO
Novi član
Novi član

Post od ALEO »

vidis kako ste pametni i ako niste znali to je ipak bio zenski sekret jer mi rece doca...i ima veze sa orgazmom...
Odgovori